Η ετήσια ποδηλατική διαδρομή της Μαρίνας Θεοδώρου «Ποδηλατώ για ένα ευρώ» επιστρέφει

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου, ανακοινώθηκε η επιστροφή της ετήσιας ποδηλατικής διαδρομής της Μαρίνας Θεοδώρου «Ποδηλατώ για ένα ευρώ», που από το 2021 αποτελεί μέρος του προγράμματος ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Με όχημα την αγάπη για τα παιδιά, η Κύπρια αθλήτρια κάνει και φέτος τον γύρο της Κύπρου με το ποδήλατό της. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δείχνει τον δρόμο προς την υγεία και την κοινωνική προσφορά από 29/05 μέχρι 1/06, μαζί με την ομάδα της.

Στόχος του φετινού ταξιδιού είναι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, να μεταφέρει τα μηνύματα του προγράμματος «ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ» των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την υγεία, τη σωστή διατροφή, την άσκηση και πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας. Επιπλέον, συνεχίζει να δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την αλυσίδα αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει, τις προηγούμενες χρονιές, και να μοιράσει ακτίνες ελπίδας σε ακόμα περισσότερα παιδιά η ποδηλατική διαδρομή στηρίζει φέτος την εκστρατεία “Join Rheuma Kids” του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου για παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες.

Για την υλοποίηση των πιο πάνω στόχων, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν τα έσοδα από τις πωλήσεις φωσφορούχων περιβραχιονίων, τα οποία διατίθενται στην τιμή του ενός ευρώ, σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ από τις 22/05 19/06.

DSC_0656 copy

Τη φετινή ενέργεια παρουσίασαν η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Νατάσα Κωνσταντινίδου, και η Μαρίνα Θεοδώρου, εμπνεύστρια της δράσης. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό ο Ιωάννης Κυριάκου, εκ μέρους της γαλακτοβιομηχανίας Χαραλαμπίδης Κρίστης, που στηρίζει και φέτος τη δράση ως στρατηγικός συνεργάτης.

Τέλος, η Θεογνωσία Αποστόλου, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου αναφέρθηκε στους στόχους της εκστρατείας “Join Rheuma Kids” και ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και τη Μαρίνα Θεοδώρου για την ανεξάντλητη διάθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ευχαριστούν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τη φιλοξενία, τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου και τον στρατηγικό τους συνεργάτη Χαραλαμπίδης Κρίστης για την πολύτιμη συνεργασία και συμβολή τους. Επιπλέον, ευχαριστούν τους χορηγούς της φετινής ποδηλατικής διαδρομής Deloitte, Unilever, Holland and Barrett, STIHL, Bean Bar, ASTRA CAR RENTAL και Landas Colour για τη στήριξή τους.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο