powered by

Υπογραφή μνημονίου μεταξύ Cyprus Integrity Forum - Αστυνομίας Κύπρου

Το Cyprus Integrity Forum ανακοινώνει την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με την Αστυνομία Κύπρου, που έγινε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας στις 26 Απριλίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αντιπροσωπεία του CYPRUS INTEGRITY FORUM συζήτησε με τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου κ. Στέλιο Παπαθεοδώρου και τον διευθυντή της Αστυνομικής Ακαδημίας Κύπρου κ. Παναγιώτη Κουντουρέσιη για την πολυεπίπεδη συνεργασία που αναμένεται μεταξύ των δύο οργανισμών, ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης και ενημέρωσης των φοιτητών της Αστυνομικής Ακαδημίας και κατ’ επέκταση των στελεχών της Αστυνομίας Κύπρου.

Ο κ. Σκανδάλης, πρόεδρος του Δ.Σ. του CIF, σημείωσε ότι πρωταρχικός ρόλος του οργανισμού είναι το κτίσιμο της γνώσης σε θέματα διαφάνειας, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας αλλά και ευρύτερα του Κράτους. Ανέφερε ότι με την γνώση και εμπειρία που διαθέτει ο οργανισμός αλλά μέσα από τη συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς όπως η Διεθνής Διαφάνεια (Transparency International), μπορεί και θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Αστυνομίας Κύπρου για τεχνοκρατική γνώση του Σώματος αλλά και για την ανάπτυξη κουλτούρας σε θέματα ηθικής και διαφάνειας, ενισχύοντας το εκπαιδευτικό πλάνο όπως επίσης και τις υπόλοιπες δράσεις και εκδηλώσεις της Αστυνομίας Κύπρου.

Ο Αρχηγός ευχαρίστησε το Cyprus Integrity Forum για την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας, εκφράζοντας την επιθυμία όπως αυτή η συνεργασία ξεκινήσει να υλοποιείται άμεσα. Εξέφρασε επίσης και την ετοιμότητα του Αστυνομικού Σώματος να στηρίξει το σημαντικό έργο του Cyprus Integrity Forum για προώθηση της διαφάνειας.

Στη φωτογραφία, από αριστερά:

  • Kος Μάριος Σκανδάλης, Πρόεδρος Δ.Σ. CIF
  • Κος Στέλιος Παπαθεοδώρου, Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρου

Δειτε Επισης

Η Universal Life στηρίζει την αναδάσωση της Κύπρου-Συμμετέχει στο Πλαίσιο Εφαρμογής Δράσης του Τμήματος Δασών
Ηθική αμοιβή αριστείας, αξίας, τιμής: Gala Dinner προς τιμή του Κίκη Λαζαρίδη στο Ολυμπιακό Μέγαρο
Το ετήσιο ραντεβού των επαγγελματιών Marketing και Media πλησιάζει
TELETHON και ΚΟΠΟ ενώνουν και φέτος δυνάμεις-Κάθε χιλιόμετρο και μια πράξη αγάπης
Τίμησε τους ναυτικούς μέσω της ετήσιας αιμοδοσίας του το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο
Νέα σημαντική διάκριση για το CIM-Ένατο παγκοσμίως το MBA Shipping
Μονόωρη στάση εργασίας από το διοικητικό προσωπικό του ΤΕΠΑΚ-Γιατί αντιδρούν οι συντεχνίες
Ο δρόμος του ΧΑΚ προς την αποκρατικοποίηση και τα...κέρδη από την πώληση σε ιδιώτη στρατηγικό επενδυτή
Στ. Καραμοντάνης: Σταθερά στην πρώτη γραμμή της αφαλάτωσης ο όμιλος Caramondani-Πλάνα επέκτασης στην Αλγερία
Άκης Έλληνας: Μια επένδυση εκατ. στη δίνη της αβεβαιότητας για το φυσικό αέριο-«Οι τράπεζες θέλουν να γνωρίζουν»