Τον Μάιο το Συνέδριο και Gala Dinner από STEP Cyprus

Τη διεξαγωγή Συνέδριου και Gala Dinner ανακοίνωσε ο STEP Cyprus. Ο Οργανισμός που στοχεύει στο να θέτει υψηλά πρότυπα στα μέλη του που παρέχουν επαγγελματικά ‘trustee services’, γιορτάζει τα εικοσάχρονά του και στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει το STEP Cyprus Conference στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένου κύρους ομιλητές από το εξωτερικό.

Το επερχόμενο STEP Cyprus Conference & Gala Dinner, θα πραγματοποιηθεί στις 24-25 Μαΐου 2023 στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό. Το Gala Dinner θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου στις 8:00μ.μ. και το Συνέδριο θα ακολουθήσει στις 25 Μαΐου στις 08:30 π.μ.

Χαιρετισμό στο πολυαναμενόμενο γεγονός θα απευθύνει ο Πρόεδρος του STEP Europe, Paolo Panico και η Πρόεδρος του STEP Cyprus, Στέλλα Καμμίτση. Στη συνέχεια, το Συνέδριο θα φιλοξενήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Getting It Right: Know Your Fiduciary Responsibilities». Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί άλλη μία ενδιαφέρουσα συζήτηση, αυτή τη φορά με θέμα «Non-doms status, Wills, Trusts and Succession».

Θα ακολουθήσει σκιαγράφηση του τοπίου στην Ελλάδα όσο αφορά τα εμπιστεύματα, σε ένα πάνελ με τίτλο «Trusts in Greece: Changing landscape? And what about inheritance of assets in Greece by foreigners? ».

Η ατζέντα περιλαμβάνει επίσης σύγκριση μεταξύ Cyprus local trust (“CLTs”) και Cyprus International Trusts (“CITs”) καθώς και ξεχωριστή θεματική με κεντρικό ζήτημα τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία συμπεριλαμβανομένων των crypto και του νομικού πλαισίου και των θεμάτων που πρέπει να γνωρίζει σήμερα ο κάθε επαγγελματίας στον τομέα παροχής υπηρεσιών σε εμπιστεύματα.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν εξάλλου ζητήματα αλληλένδετα με τα Life Insurance solutions καθώς και CJEU Judgements σχετικά με UBO Registry Public Access και DAC6 Reporting από δικηγόρους.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αγγλική και ολοκληρωμένη συμμετοχή στο συνέδριο αναλογεί σε μέχρι 6 μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD units).

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: STEP Cyprus

Χρυσός Χορηγός: Pourgoura & Aspri LLC

Αργυροί Χορηγοί: Fairwinds International Bank LLC, IQEQ Cyprus Ltd

Dinner Sponsor: 1291 Group

Stationery Sponsor: Michael Kyprianou Advocates & Legal Consultants

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων