ΟΚΑΚ: Ράλι κλασικού αυτοκινήτου «48 ώρες Κύπρος»

Η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου (ΟΚΑΚ) διοργανώνει εδώ και είκοσι (20) χρόνια, το ράλι κλασικού αυτοκινήτου «48 Ώρες Κύπρος» για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, με την ευγενική χορηγία της ΕxxonMobil/ Esso Κύπρου.

Το ράλι πρόκειται για ένα υπερθέαμα κλασικών αυτοκινήτων από το 1958, το οποίο θα μαγέψει όχι μόνο τους λάτρεις του αυτοκινήτου, αλλά και όλων όσων έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από κοντά. Στο ράλι επίσης έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν και μη κλασικά αυτοκίνητα τα οποία θα διαγωνιστούν ως ξεχωριστή κατηγορία.

Η εκκίνηση του ράλι θα πραγματοποιηθεί, φέτος, έξω από το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» που λειτουργεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 και ώρα 13:00μμ.

Η διαδρομή του Σαββάτου θα φτάσει μέχρι το ξενοδοχείο Anais Bay στον Πρωταρά όπου και οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν. Η διαδρομή την Κυριακή θα καταλήξει στο πρατήριο της Esso στην Λεωφόρο Φανερωμένης στην Λάρνακα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γεύμα στο εστιατόριο ΑΜΜΟΣ της περιοχής Μακένζη ολοκληρώνοντας τη διοργάνωση με τη σχετική απονομή κυπέλλων.

Το κόστος συμμετοχής είναι €100 ανά πλήρωμα αυτοκινήτου (οδηγός και συνοδηγός). Επιπρόσθετο κόστος ανά επιβάτη στα €50 ανά άτομο. Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει το γεύμα της Κυριακής και την απονομή.

Το κόστος της διαμονής θα πληρώνεται ανεξάρτητα από τους συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν επιλογή να διαμείνουν όπου επιθυμούν. Το ξενοδοχείο Anais Bay προσφέρει ειδικές τιμές διαμονής για την εκδήλωση στα €70 για μονό και €80 B/B για διπλό δωμάτιο. Για δείπνο υπάρχουν ωραίες ταβέρνες στη περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες: www.48hr-cyprus.org.cy, gensecokak@gmail.com, 22333899 ή 99484859 (Νίκος Νικολάου).

Χρυσός Χορηγός του ράλι είναι η ΕxxonMobil/ Esso Κύπρου και χορηγός η Simply Rental Cars.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor