Ραλούκα Ιωάνα Μαν: Η ιστορία της ServPRO και η σημασία της επιχειρηματικής ανάπτυξης

Ας μιλήσουμε με τη Ραλούκα Ιωάνα Μαν, Σύμβουλο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ServPRO Accountants & Consultants, για την ιστορία των πάντων: την ιστορία της ServPRO, τις υπηρεσίες της και, τέλος, τη σημασία της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ραλούκα Ιωάνα Μαν:Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξεκινήσω εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου για την ευκαιρία να συζητήσουμε για την ServPRO και το επίτευγμά μου να αναλάβω αυτή τη θέση στην εταιρεία.

Η εταιρεία μου, η RSEVEN Ltd., έχει μια γόνιμη συνεργασία με τη ServPRO εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε όταν ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Πέτρος Θεοδότου, με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε η θέση του συμβούλου επιχειρηματικής ανάπτυξης, συμφώνησα αμέσως. Η θέση αυτή ήταν μεγάλη τιμή για μένα, επειδή ο επαγγελματισμός, η ηθική και η εταιρική κουλτούρα τους ταυτίζονται τόσο στενά με τις δικές μου αξίες και πεποιθήσεις.

Η επιχειρηματική ανάπτυξη είναι απαραίτητη για μια εταιρεία που θέλει να αναπτυχθεί και να επεκταθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, διότι επιτρέπει στην εταιρεία να παραμείνει ανταγωνιστική, να αυξήσει τα έσοδά της και να επιτύχει μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα. Εκτός από τη δημιουργία και τη διατήρηση ισχυρών σχέσεων με πελάτες, συνεργάτες και ενδιαφερόμενους φορείς, ένα υψηλό επίπεδο επιχειρηματικής ανάπτυξης απαιτεί το ίδιο. Με την κατανόηση των αναγκών και των προτιμήσεων αυτών των ομάδων, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους, αυξάνοντας έτσι την αφοσίωση των πελατών.

raluca10002

Η ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης πόρων, όπως τα οικονομικά, το προσωπικό και η τεχνολογία, είναι μια επιπλέον ζωτική πτυχή της προηγμένης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Με τη βελτιστοποίηση αυτών των πόρων, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα, να μειώσουν το κόστος και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα κέρδη και επιτυχία.

Το συμπέρασμα; Οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τις δραστηριότητές τους, να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να παραμείνουν μπροστά από την καμπύλη του κλάδου τους επενδύοντας σε στρατηγικές και στην τεχνογνωσία της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Και αυτό με φέρνει στην ServPRO, η οποία ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να δημιουργήσει ένα one-stop-shop για επαγγελματικές υπηρεσίες των οποίων η ποιότητα υπερβαίνει τους περιορισμούς της εθνικής αγοράς, καθώς και ένα ενιαίο σημείο επαφής για ξένους επενδυτές και εταιρείες-πελάτες που επιθυμούν να αποφύγουν την ταλαιπωρία της αναζήτησης επαγγελματιών σε διάφορα μέρη και εταιρείες.

Σήμερα, η ServPRO απασχολεί μια ομάδα εξειδικευμένων λογιστών, ελεγκτών, δικηγόρων και άλλων επαγγελματιών που μοιράζονται τη δέσμευση να παρέχουν υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της, με βάση την επιχειρηματική της οξυδέρκεια και την καθιερωμένη τεχνογνωσία μας.

raluca10003

Όντας μέλος μιας τόσο καταρτισμένης και επαγγελματικής ομάδας, μπορώ να πω ότι στη ServPRO πιστεύουμε ότι η γνώση είναι ανάλογη με ένα δέντρο που μεγαλώνει συνεχώς· όσο περισσότερο το φροντίζουμε, τόσο πιο δυνατό θα γίνει. Ως εκ τούτου, ενισχύουμε συνεχώς τις γνώσεις και την επιχειρηματική μας δεινότητα, προκειμένου να βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε κάθε έναν από τους τομείς εξειδίκευσής μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας εξακολουθεί να αποτελεί την κινητήρια δύναμη πίσω από τα κίνητρά μας και την επεκτεινόμενη επιτυχία μας. Το όραμά μας είναι «να επαναπροσδιορίσουμε την αριστεία και να γίνουμε η απόλυτη επιλογή σας.»

Στη ServPRO, προτιμούμε να θέτουμε στόχους και η ικανοποίηση των πελατών είναι ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους. Μας παρακινεί η αποστολή μας να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών και να καλλιεργούμε ένα επιθυμητό εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την προώθηση μιας σταθερής εταιρικής κουλτούρας και ενός ισχυρού συνόλου αξιών, όπως η αφοσίωση, η υπευθυνότητα, η εκπαίδευση η λογοδοσία και η παρακίνηση. Η χρήση βαθιάς γνώσης και εδραιωμένης εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς πρακτικής μας, μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις ανάγκες κάθε πελάτη, αναγνωρίζοντας ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και σημαντικός. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται με ικανό, συνοπτικό και υπεύθυνο τρόπο.

Κατά συνέπεια, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση https://servpro.com.cy για πρόσθετες πληροφορίες.

raluca10004

Θα μπορούσα να μιλάω για μέρες για τη δουλειά μου και για το πόσο πολύ την απολαμβάνω, αλλά θα πω μόνο το εξής: κατά τη διάρκεια των ετών μου στις επιχειρήσεις, έχω μάθει κάτι που θεωρώ ουσιώδες: η επιτυχία και η ανάπτυξη εξαρτώνται από τους ανθρώπους στους οποίους επενδύεις και από το πόσο καλά συνδέεσαι με αυτούς που προσπαθείς να βοηθήσεις. Αυτή είναι μια πεποίθηση που μοιράζεται ο Πέτρος, η οποία είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή που μιλάς μαζί του. Η προσωπική και η επαγγελματική ανάπτυξη είναι ύψιστης σημασίας για μένα. Οι συνέργειες και οι συνεργασίες είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο για την επίτευξη αυτού του στόχου. Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή την επιχειρηματική συνεργασία και είμαι βέβαιη ότι το πάθος και ο επαγγελματισμός μας θα οδηγήσουν σε εκθετική επέκταση.

Ή όπως είπε ο Warren Buffet: "Η εταιρική σχέση δεν είναι ένα νομικό συμβόλαιο μεταξύ δύο ίσων ατόμων. Είναι μια συναισθηματική συμμαχία μεταξύ δύο ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι ο ένας στην επιτυχία του άλλου".

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων