Η The Medium ενισχύεται με την Άντρη Κούννου

Συνεχίζοντας την στρατηγική προοδευτικής και βιώσιμης ανάπτυξης της, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών και λύσεων επικοινωνίας, The Medium, ενδυναμώνεται περαιτέρω με την προσθήκη της Άντρης Κούννου στο δυναμικό της.

Η Άντρη Κούννου έχει εκτενή εμπειρία σε θέματα επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ενδυναμώνει σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχει η The Medium μέσα από τον ρόλο της ως υπεύθυνη Media Relations.

«H προσπάθειά μας για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών επικοινωνίας εμπλουτίζεται διαρκώς και καθρεφτίζεται στην ενίσχυση των σχέσεων με υφιστάμενους συνεργάτες και την προσέλκυση καινούργιων. H Άντρη έρχεται να προσθέσει νέες ιδέες για ποιοτικό και στοχευμένο περιεχόμενο σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας που διαχειριζόμαστε και συνάμα να συμβάλει στη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε», σχολιάζει ο διευθυντής της εταιρείας, Αντώνης Αντωνίου.

«Έπειτα από μια δεκαετία στα ΜΜΕ και τη συμπλήρωση 5 χρόνων ως Λειτουργός Τύπου και Επικοινωνίας σε δύο Υπουργεία, αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενη γι’ αυτή τη νέα επαγγελματική σελίδα στη The Medium. Μια εταιρεία που απαρτίζεται από μια έμπειρη ομάδα, που στόχος της είναι να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες επικοινωνίας αξιολογώντας τις πραγματικές ανάγκες και τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών της. Αυτός ο στόχος είναι πλέον και δικός μου», σημειώνει η A. Κούννου.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ