Καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40% από την Τράπεζα Κύπρου

Τη διάθεση νέου προϊόντος εμπρόθεσμης κατάθεσης 18 μηνών με καταθετικό επιτόκιο μέχρι και 1,40% ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα Κύπρου.

Όπως αναφέρεται, το προϊόν με την ονομασία “Step-Up” απευθύνεται σε ενήλικες ιδιώτες και επιχειρήσεις και αφορά καταθέσεις ποσού από €100.000 μέχρι €500.000, με κλιμακωτό επιτόκιο μέχρι 1,40%.

Προστίθεται πως το προϊόν προσφέρεται μόνο σε ευρώ και φέρει υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταθετικά προϊόντα που προσφέρονται από την Τράπεζα Κύπρου, το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά ανά εξάμηνο.

Συμπληρώνεται πως ο τόκος υπολογίζεται βάσει του επιτοκίου της συγκεκριμένης περιόδου. Ειδικότερα, μέχρι 6 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 0,40%, από 6 μέχρι 12 μήνες στο 0,90% και από 12 μέχρι 18 μήνες το επιτόκιο ανέρχεται στο 1,40%, με το μέσο ετήσιο επιτόκιο της εμπρόθεσμης κατάθεσης να ανέρχεται στο 0,90%.

Βασικό πλεονέκτημα του “Step-Up” αποτελεί επίσης το γεγονός ότι ο πελάτης λαμβάνει τους τόκους κάθε έξι μήνες αυτόματα σε συνδεόμενο  λογαριασμό της επιλογής του, καταλήγει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων ή στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου.

Δειτε Επισης

Τι εκτιμούν οι αγορές... «Στοιχηματίζουν» για ακόμη πιο μεγάλες μειώσεις των επιτοκίων από ΕΚΤ οι επενδυτές
Κριστίν Λαγκάρντ: Σε επαγρύπνηση λόγω δασμών η ΕΚΤ-Ήδη βιώνουμε ένα αρνητικό σοκ στη ζήτηση
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%
Αυξήθηκαν οριακά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τον Ιανουάριο-Στο 6,3% από 6,2% στο τέλος Δεκεμβρίου ο δείκτης
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 281.147 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Ελληνική Τράπεζα: Η απόλυτη εμπειρία ψηφιακής τραπεζικής εύκολα, γρήγορα και απλά
Η ΕΚΤ αποφασίζει για τα επιτόκια-Οι εκτιμήσεις και οι παράγοντες που θα σταθμιστούν
Ενεργός συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Χρήματος για τον ΣΕΛΚ-Το φετινό θέμα και ο στόχος των διαφόρων δράσεων
Με ποσοστό 2,013% ανεπιτυχής η δημόσια πρόταση…. Δεν έπιασε το 50% της Demetra η Logicom