powered by

Συνεργασία CIM-Cyprus Business School με το University of Cambridge

Η νέα συνεργασία αλλάζει τα δεδομένα όσο αφορά την κατάρτιση στελεχών τόσο στην Κύπρο όσο και στην Μέση Ανατολή.

Το CIM-Cyprus Business School είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση ανακοινώσει την σύναψη συνεργασίας με το Judge Business School, Executive Education, University of Cambridge. Το University of Cambridge είναι σύμφωνα με τα QS Rankings 2023, το Νο2 Πανεπιστήμιο στον κόσμο!

Η συνεργασία καθιστά το CIM-Cyprus Business School ως συνεργάτη όσο αφορά την διοργάνωση ανοικτών προγραμμάτων κατάρτισης για στελέχη επιχειρήσεων (Open Executive Education Programmes) τόσο στην Κύπρο όσο και περιφερειακά.

Αντιλαμβάνεται κανείς την τεράστια σημασία της εν λόγω συνεργασίας αφού είναι η πρώτη φορά που ένα Πανεπιστήμιο τέτοιας εμβέλειας συνάπτει συνεργασία με ακαδημαϊκό Ίδρυμα της Κύπρου. Η συνεργασία δίδει την μοναδική ευκαιρία στα στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αλλά και στις γειτονικές χώρες, να καταρτιστούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν την ανάλογη πιστοποίηση.

Η συνεργασία έχει την αμέριστη στήριξη της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας στην Κύπρο, και ως εκ τούτου θα διοργανωθεί εκδήλωση για την επίσημη ανακοίνωση των λεπτομερειών τον Ιούνιο, στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή.

Η πιο πάνω συνεργασία αποτελεί ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία και ειδικότερα για την ανάπτυξη του επιχειρείν.

Δειτε Επισης

MammoCheck: Η Καινοτόμος λύση που φέρνει την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στο σπίτι (video)
Investopia Global Mediterranean Forum: Πραγματοποιείται στην Κύπρο και ανοίγει νέες επενδυτικές προοπτικές
Σε συνάντηση εργασίας της ηγεσίας της BusinessEurope με την Ursula von der Leyen ο πρόεδρος της ΟΕΒ Γιώργος Παντελίδης
Ανδρέας Νεοφύτου: Έτσι θα ενισχύσει την θέση της ως παγκόσμιος ναυτιλιακός κόμβος η Κύπρος-To όραμά μου για το ΚΝΕ
Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα