Η έπαυλη Leptos Coral Seas στο περιοδικό Elle Décor της Ισπανίας

Μία από τις πανέμορφες επαύλεις του έργου Leptos Coral Seas στο Coral Bay, αναφέρθηκε στο περιοδικό Elle Décor España Magazine μετά από συνέντευξη της Elena Uchaeva, σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων που προσλήφθηκε για να διακοσμήσει μια έπαυλη στο Coral Seas, από τους πρόσφατους ιδιοκτήτες της.

Το Leptos Coral Seas Villas είναι ένα πολυβραβευμένο έργο με υπερσύγχρονες παραθαλάσσιες επαύλεις που διαθέτουν μια εξαιρετική σύνθεση σχεδιασμού και δημιουργικότητας. Αξιοσημείωτες για το συνδυασμό χρωμάτων, τον μοντερνισμό τους και την υψηλή ποιότητα υλικών, αυτές οι 63 μονοκατοικίες με θέα στη θάλασσα βρίσκονται σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Πάφο. Διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, καταπράσινους κήπους, μεγάλες βεράντες, γυμναστήριο και σάουνα, και όλα αυτά σε μια αποκλειστική περιφραγμένη ανάπτυξη.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο στο περιοδικό Elle Décor España Magazine, η συγκεκριμένη έπαυλη, είναι ένα διώροφο ακίνητο 240 m2, που έχει διακοσμηθεί με βάση τα ουδέτερα χρώματα και το λευκό ως φόντο, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τα έντονα, μοντέρνα και ζωντανά χρώματα που έχουν επιλεγεί για τα έπιπλα και κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Η σχεδιάστρια Elena Uchaeva που ανέλαβε την διακόσμηση της έπαυλης αυτής, εξηγεί ότι στόχος ήταν να δημιουργηθεί για τους ιδιοκτήτες ένα ήσυχο, χαλαρωτικό σπίτι με έντονες πινελιές. Επίσης αναφέρει ότι το όλο concept έπρεπε να είναι κάτι "άτυπο" για την Κύπρο, κάτι που δεν θα έπεφτε στα κλισέ μιας Μεσογειακής κατοικίας κοντά στην παραλία.

Κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού της έπαυλης, η σχεδιάστρια αφαίρεσε τα στενά παράθυρα που βρίσκονταν σε περίεργα σημεία και δημιούργησε αντ' αυτού έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο. Επίσης, για να εμπλουτίσει το εσωτερικό με τις αποχρώσεις της θάλασσας, συμπεριέλαβε διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, καθώς και το χρώμα της άμμου στην ταπετσαρία των επίπλων. Πρωταγωνιστής του κεντρικού χώρου ωστόσο είναι ο εντυπωσιακός βαθύς κόκκινος καναπές, που προσθέτει μια τολμηρή νότα στο δωμάτιο.

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις
Μισός αιώνας κύρους και καινοτομίας: Η Pafilia Property Developers στην κορυφή της κατασκευαστικής αριστείας