Διαμονή σε 5+1 πύργους της Λεμεσού-Η εναλλακτική που κερδίζει έδαφος

Τη δυνατότητα ολιγοήμερης ή ακόμα και μακροχρόνιας ενοικίασης προσφέρουν τα πολυώροφα κτήρια στη Λεμεσό. Η βραχυχρόνια μίσθωση διαμερισμάτων στους ουρανοξύστες της πόλης αποτελεί εναλλακτική επιλογή διαμονής για όσους επιθυμούν υπηρεσίες αντίστοιχες με ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

Τα εν λόγω κτήρια προσφέρουν θέα στη θάλασσα και προσελκύουν τόσο ντόπιους όσο και ξένους επισκέπτες που επιλέγουν τη Λεμεσό για σκοπούς αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους.

  • Sunset Gardens

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη βραχυπρόθεσμη διαμονή ανήκει στο Sunset Gardens της Imperio. Η υπηρεσία Sunset Stays τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές Μαρτίου, οκτώ μήνες μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης κατασκευής του έργου, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του My Mall και του City of Dream Mediterranean.

sunsetstays (Copy)


Διαβάστε εδώ: Σε λειτουργία η υπηρεσία Sunset Stays

Οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους στη Λεμεσό με την εμπειρία της διαμονής σε ένα από τα πιο σύγχρονα και βιώσιμα οικιστικά έργα της Κύπρου.

sunsetstays2 (Copy)

Για σκοπούς βραχυπρόθεσμης ενοικίασης διατίθεται αριθμός διαμερισμάτων ενός ή δύο υπνοδωματίων. Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης των εργασιών κατασκευής του έργου στα τέλη του 2023, η υπηρεσία Sunset Stays θα διευρυνθεί με την προσθήκη επιπλέον τύπων διαμερισμάτων.

  • The Icon

Η υπηρεσία βραχυχρόνιας μίσθωσης διαμερισμάτων Icon Stays λειτουργεί από το 2022 εντός του The Icon, του εντυπωσιακού κτηρίου της Imperiο, στη Γερμασόγεια.

Διαβάστε εδώ: Τhe Icon: Περιζήτητη η υπηρεσία Icon Stays

Στον κατάλογο των πελατών του Icon Stays, στον ουρανοξύστη 125 μέτρων και 21 ορόφων, περιλαμβάνονται ως επί το πλείστον επιχειρηματίες/επαγγελματίες που επισκέπτονται τη Λεμεσό για επαγγελματικούς λόγους ή συνέδρια αλλά και τουρίστες από όλη την Ευρώπη.

iconstays (Copy)


ΣτοThe Icon, ωστόσο, διαμένουν και Κύπριοι, οι οποίοι θέλουν να απολαύσουν για λίγες μέρες την εμπειρία και τις υπηρεσίες ενός ψηλού κτηρίου.

iconstays2 (Copy)

Στον δέκατο όροφο του κτηρίου ξεχωρίζει το La Caleta, ένα από τα δημοφιλέστερα εστιατόρια της Λεμεσού, το οποίο προσφέρει θέα στη θάλασσα.

  • Only Boutique Suites & Residences (DTA)

Τη δυνατότητα να διαμείνουν για λίγες μέρες ή να ενοικιάσουν μακροχρόνια μία πολυτελή κατοικία προσφέρει στους ενδιαφερόμενους η DTA.

dta (Copy)

Στο Only Boutique Suites & Residences, ένα πολυώροφο κτήριο, στη Γερμασόγεια, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σουίτες και δωμάτια.

Διαβάστε εδώ: DTA: Πολυτελείς κατοικίες προς ενοικίαση στη Λεμεσό

dta2 (Copy)

Στις υπηρεσίες συγκαταλέγονται κέντρο σπα και ευεξίας, καθώς και τα εκλεπτυσμένα εστιατόρια The Brunch Boutique και DO Wine & Dine.

  • Limassol Del Mar

Σε πολυτελή διαμερίσματα ή studio σουίτες με θέα στη θάλασσα μπορούν να διαμείνουν όσοι επιλέξουν την βραχυπρόθεσμη μίσθωση στο Limassol Del Mar.

Κάθε μια από τις σουίτες ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο εσωτερικό σχεδιασμό τους, τον οποίο έχει εξολοκλήρου αναλάβει ο διακεκριμένος ιταλικός Οίκο Gianfranco Ferré Home.

delmar1000

Οι φιλοξενούμενοι των σουιτών έχουν άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα ανέσεων στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Limassol Del Mar, όπως τη χρήση του lobby, της πισίνας, της σαούνας, του steam bath, του high-tech γυμναστηρίου και της 24ωρης υπηρεσίας υποδοχής και θυρωρού.

delmar10002

Το έργο αποτελεί μια εμπνευσμένη συνεργασία μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστικών Ομίλων της Κύπρου Leptos και D. Zavos.

  • The Tower (St. Raphael Resort)

Η ιδιωτική διαμονή συνδυάζεται με τις υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου θέρετρου στο The Tower, το οποίο βρίσκεται στο πολυτελές St Raphael Resort & Marina, στην περιοχή Πύργου Λεμεσού.

thetower (Copy)

Στο κτήριο 14 ορόφων, οι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν πολυτελή διαμερίσματα για τη διαμονή τους.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται το μοντέρνο ταϊλανδέζικο εστιατόριο, Golden Monkey, χώρος για παιδιά, μπαρ, κήπος, εποχική εξωτερική πισίνα και βεράντα.

thetower2 (Copy)

Το κατάλυμα προσφέρει μια σειρά από εγκαταστάσεις ευεξίας, όπως σάουνα και υδρομασάζ, επιχειρηματικό κέντρο και γυμναστήριο.

  • Olympic Residence

Στους δίδυμους πύργους της Λεμεσού, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα deluxe διαμερίσματα για τις διακοπές τους.

olympic (Copy)

Το Olympic Residence αποτελείται από δύο πύργους 20 ορόφων με κομψά επιπλωμένα διαμερίσματα.

olympic2 (Copy)


Το πολυτελές συγκρότημα διαθέτει πισίνες, country club, γήπεδο τένις και σπα με ρωμαϊκό λουτρό. Με μοναδική πανοραμική θέα, οι πολυτελείς σουίτες περιλαμβάνουν κομψό σαλόνι και κουζίνα.

Δειτε Επισης

Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά