Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην εταιρεία GR8 Tech

Η GR8 Tech, η διάδοχος της εταιρείας Parimatch Tech και όλων των βραβείων “Great place to work” και “Best workplace’s wellbeing”, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας προσφέροντας προϊόντα αυτοφροντίδας και μπρελόκ από την Europa Donna σε όλες τις γυναίκες της ομάδας της, στα γραφεία της εταιρείας στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί για την προώθηση της ισότητας και διοργανώνει σεμινάρια για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ισότητα των φύλων και την πρόληψη της σεξουαλικής παρενόχλησης. Με έμφαση στη δημιουργία ενός θετικού και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακού περιβάλλοντος, η GR8 Tech είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη της ευημερίας και της επαγγελματικής ανάπτυξης των εργαζομένων της.

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, η GR8 Tech εκτιμά τις απόψεις και τις εμπειρίες των γυναικών μελών της ομάδας της και τις ενθαρρύνει να ακολουθήσουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Για να υποστηρίξουμε περαιτέρω τις γυναίκες στην τεχνολογία, απευθυνθήκαμε στη Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της GR8 Tech στην Κύπρο, για να μοιραστεί τις συμβουλές της για τις γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον κλάδο της τεχνολογίας.

  1. Μη φοβάστε να είστε ο εαυτός σας. Ο κλάδος της τεχνολογίας μπορεί συχνά να μοιάζει με χώρο όπου κυριαρχούν οι άνδρες, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ποικιλομορφία είναι το κλειδί για την καινοτομία. Να είστε σίγουρες για τις ικανότητές σας και να προσφέρετε τη μοναδική σας οπτική.
  2. Δημιουργήστε ένα σύστημα υποστήριξης. Είναι ζωτικής σημασίας να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που πιστεύουν σε εσάς και υποστηρίζουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αναζητήστε μέντορες και συμμάχους εντός και εκτός του οργανισμού σας και μη φοβάστε να ζητήσετε βοήθεια ή καθοδήγηση.
  3. Να είστε γενναίες, όχι τέλειες. Ο κλάδος της τεχνολογίας εξελίσσεται συνεχώς, οπότε είναι σημαντικό να είστε ευπροσάρμοστες και πρόθυμες ν` αναλάβετε κινδύνους. Επικεντρωθείτε στην πρόοδο και την ανάπτυξή σας. Εκμεταλλευτείτε τα προγράμματα κατάρτισης και τους πόρους που προσφέρει ο εργοδότης σας ή επιδιώξτε πρόσθετη εκπαίδευση και πιστοποιήσεις για να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη. Να είστε γενναίοι στις επιδιώξεις σας και θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να πετύχετε.

Καθώς η GR8 Tech γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας να προωθήσουμε μια κουλτούρα συμμετοχικότητας και ισότητας. Αναγνωρίζουμε ότι η ποικιλομορφία είναι το κλειδί για την προώθηση της καινοτομίας και της επιτυχίας και είμαστε υπερήφανοι που διαθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα γυναικών που συμβάλλουν με τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία τους στη δημιουργία των τεχνολογικών λύσεων και των υπηρεσιών της GR8 Tech. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προώθηση ενός υποστηρικτικού και ενδυναμωτικού περιβάλλοντος όπου όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, ανεξάρτητα από το φύλο ή οποιονδήποτε άλλο παράγοντα.

Σχετικά με εμάς

Η GR8 Tech είναι ένας διεθνής πάροχος B2B με πλήρη τεχνολογική κάλυψη για καθιερωμένες επιχειρήσεις στοιχημάτων, συμπεριλαμβανομένων λύσεων πλατφόρμας iGaming, του franchise του εμπορικού σήματος Parimatch και προσφορών Business-as-a-Service για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η τεχνογνωσία της GR8 Tech στον κλάδο του στοιχήματος βασίζεται σε περίπου 30 χρόνια εμπειρίας στη λειτουργία και στην κληρονομιά του εμπορικού σήματος Parimatch. Η πλατφόρμα GR8 Tech διαχειρίζεται εκατομμύρια ενεργούς παίκτες Parimatch και παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στοιχημάτων παγκοσμίως. Και για όσους σκοπεύουν να εισέλθουν στην αγορά στοιχημάτων, διαθέτουμε μια μοναδική προσφορά Business-as-a-Service με έτοιμες τεχνολογικές λύσεις, υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την έναρξη και τη λειτουργία της νέας σας στοιχηματικής επιχείρησης.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης