Τα Beauty Line τιμούν τη γυναίκα με το μήνυμα «For Women, By Women»

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της απέραντη δύναμη, θάρρος και ξεχωρίζει για τη δική της μοναδική ιστορία.

Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας και στέλνουν το δικό τους μήνυμα ενδυνάμωσης σε όλες τις γυναίκες με σύνθημα «For Women, By Women», δίνοντας τους αυτοπεποίθηση και υπενθυμίζοντας τους τη μοναδικότητα αλλά και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους.

Μέσα από ένα όμορφο αφήγημα, δύο ταλαντούχες Κύπριες καλλιτέχνιδες, η Ερμίνα Εμμανουέλ και η Σουζάνα Πετρή ένωσαν τις δυνάμεις τους και έφτιαξαν μια μοναδική δημιουργία, εμπνευσμένη από την ίδια τη γυναίκα, απεικονίζοντας τρείς γυναίκες, οι οποίες περιτριγυρίζονται από λέξεις και ροζ άνθη Ποτεντίλλας, σύμβολο δύναμης και πίστης.

beautyliinegynaikes2

Μια συνεργασία η οποία έχει σκοπό να γιορτάσει και να αναδείξει τη γυναίκα του σήμερα, η οποία έμαθε να παλεύει και να πετυχαίνει τα όνειρα της.

Την Ημέρα της Γυναίκας, αποκτήστε τις συλλεκτικές #Canvas Bags, με αγορές σε όλα τα καταστήματα Beauty Line.

beautyliinegynaikes3

Δείτε ένα δείγμα αυτής της όμορφης συνεργασίας εδώ.

Δειτε Επισης

Ο πρώτος χρόνος του διατραπεζικού έργου ESG και πώς βαθμολογούνται οι κυπριακές επιχειρήσεις-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Γ. Τσακκιστός: Δεν έχει βοηθήσει τους καταναλωτές το «e-kalathi»... Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα μαζικής αναθεώρησης τιμών
The Cyprus Journal of Wealth Management: Διαθέσιμη η 8η έκδοση του περιοδικού
Η ακτινογραφία της ενοικίασης διαμερισμάτων στην Κύπρο...Η διαθεσιμότητα και τα ενοίκια σε κάθε επαρχία
Ελένη Βασιλείου & Γιάγκος Χατζηγιάννης: Το όραμα και τα πλάνα πίσω από τη νέα συνεργασία PwC Κύπρου και CIM (vid)
Σε αρχηγό αστυνομίας και γραμματεία του Υπουργικού η έκθεση για Takata-Οι οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας
Στη δημοσιότητα το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τους Takata-Διαβάστε αυτούσια την έκθεση
Προχωρούν σε νέες επενδύσεις και «διψούν» για προσωπικό οι επιχειρήσεις της Λεμεσού-Τα ευρήματα του βαρόμετρου του ΕΒΕΛ
Βαρυσήμαντα μηνύματα εργοδοτών στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…«Δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν με τις απεργίες»
Τάκης Φειδία: Νέα εποχή στην ασφαλιστική αγορά με ERB Cyprialife, ERB Asfalistiki και βασικό πυλώνα στήριξης την Eurobank