Η GAIN Venture Studios κύριος επενδυτής στην startup Snap

Η εταιρεία GAIN Venture Studios (GAIN) στηρίζει την Snap, μία νεοφυή εταιρεία που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της ομορφιάς και της προσωπικής περιποίησης.

Η Snap έχει στόχο να αποτελέσει την πλέον πρωτοποριακή του είδους της διαδικτυακή αγορά (marketplace) η οποία θα δώσει την ευκαιρία για απευθείας συναλλαγές μέσω καταναλωτών και επιχειρήσεων του τομέα.

Η πλατφόρμα της Snap θα παρέχει σημαντικά οφέλη προς καταναλωτές όπως το κλείσιμο ραντεβού στην επιχείρηση της αρεσκείας του, η λήψη σχετικών μηνυμάτων και υπενθυμίσεων, ανταμοιβές, δυνατότητα πληρωμής online κι άλλα.

Παράλληλα, μέσω της πλατφόρμας θα επωφεληθούν ιδιαίτερα και οι επιχειρήσεις του τομέα αφού θα μπορούν να συμπληρώνουν τα κενά ραντεβού, θα μειώνουν τις ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, θα αυξάνουν τις πωλήσεις τους, θα βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη και θα διαχειρίζονται καλύτερα σημαντικές πτυχές της εργασίας τους.

Crowdfunding σε εξέλιξη

Αυτήν την περίοδο, η Snap έχει εισέλθει σε μία πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα διαδικασία συμμετοχικής χρηματοδότησης (crowdfunding) ώστε να προχωρήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχεδιασμών της. Το crowdfunding γίνεται μέσω της Crowdbase, της πρώτης πλατφόρμας crowdfunding στην Κύπρο.

Η Snap ψάχνει να αντλήσει από €200,000 ως €350,000, με αντάλλαγμα κοινές μετοχές στην εταιρεία. Η ελάχιστη επένδυση έχει οριστεί στα €100 και η καμπάνια θα διαρκέσει για περίπου δύο μήνες. Ήδη η εξέλιξη του crowdfunding είναι αρκετά θετική αφού αντλήθηκε περίπου το 70% του ελάχιστου ποσού-στόχου.

Τα κεφάλαια που θα αντληθούν κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου συγκέντρωσης κεφαλαίων θα χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της Snap μέσω τριών βασικών τομέων: έξοδα μάρκετινγκ μετάβασης στην αγορά, λειτουργικά κόστη και ανάπτυξη νέων λειτουργιών στην πλατφόρμα.

«Η Snap έχει όλες τις προοπτικές να αποτελέσει την απόλυτη πλατφόρμα για την αγορά ομορφιάς και προσωπικής περιποίησης στην Κύπρο, και να φέρει κοντά επιχειρήσεις και καταναλωτές δημιουργώντας ένα ψηφιακό χώρο στον οποίο θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν και να εξυπηρετηθούν ανάλογα με τις ανάγκες τους», σχολιάζει ο Αντώνης Νεοκλέους εκ των ιδρυτών της GAIN.

«Η συνεισφορά της GAIN στην SNAP είναι έμπρακτη και αφορά στην οικονομική υποστήριξη, στην παροχή τεχνογνωσίας και τεχνολογικών λύσεων και εμπειριών τις οποίες αποκομίσαμε από την εμπλοκή μας στην ανάπτυξη άλλων νεοφυών επιχειρήσεων», προσθέτει ο Γιώργος Ιακώβου, συνιδρυτής της GAIN.


Σχετικά με την Gain
Venture Studios

H GAIN εστιάζει στον διαμοιρασμό της γνώσης και της εμπειρίας στηρίζοντας με τεχνογνωσία αλλά και οικονομικούς πόρους αρκετές startups τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, αρκετές ακόμα νέες ιδέες βρίσκονται στην τράπεζα ιδεών της. Σε μία περίοδο που η Κύπρος επιχειρεί να αναπτύξει το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων, η GAIN έχει ήδη συνεισφέρει έμπρακτα στην στήριξη αρκετών, όπως της 11pets, της Serenity, της SNAP, και του Logistaras.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας