STEP Cyprus: Παρουσίαση βιβλίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Ραγδαία είναι η εξέλιξη της δυναμικής των οικογενειακών επιχειρήσεων. Εν μέσω μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης παγκόσμιας οικονομίας ο προγραμματισμός της διαδοχής και της παροχής της περιουσίας στην επόμενη γενιά γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος.

Οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σειρά προκλήσεων. Προκλήσεις, που φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν για αρκετό καιρό ακόμη. Υπό τις νέες αυτές συνθήκες, οι οικογένειες, ειδικά όσες βρίσκονται και -ενίοτε δραστηριοποιούνται- σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, καλούνται να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να δράσουν άμεσα για να αξιοποιήσουν τις τρέχουσες ευκαιρίες ώστε με τον σωστό και έγκαιρο προγραμματισμό να διαφυλάξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο STEP Cyprus διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου «Trust Laws in Cyprus: An International Perspective». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ακούσουν αναφορικά με τις ανάγκες των εν λόγω οικογενειών οι οποίες επιλέγουν ως βάση την Κύπρο ή τα Κυπριακά Διεθνή Εμπιστεύματα για να οργανώσουν και/ή να συμβουλεύσουν καλύτερα στα ζητήματα που αφορούν την περιουσία τους και/ή των πελατών τους και να ενημερωθούν για λύσεις που παρέχονται στο νησί για σκοπούς σχεδιασμού διαδοχής των περιουσιακών τους στοιχείων και διασφάλιση της προστασίας τους.

Xαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του STEP Cyprus, Στέλλα Καμμίτση.. Σε ομιλία θα προβεί και ο Paolo Panico, Chairman του STEP Europe. Ακολούθως, προβαίνοντας σε μια βαθιά ανάλυση, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Δρ. Χρίστος Κληρίδης, θα παρουσιάσει τις δικές του απόψεις και εκτιμήσεις. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Αντιπρόεδρος του STEP Cyprus, Νίκη Ξενοφώντος

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: STEP Cyprus

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Ανανωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή