Εxness: Στηρίζει την ευαισθητοποίηση των σχολείων για την άγρια ζωή της Κύπρου

Η Exness, μια παγκόσμια εταιρεία fintech με έδρα τη Λεμεσό, συνεργάζεται με τον φωτογράφο Γιώργο Παπαπέτρου σε ένα φωτογραφικό πρότζεκτ που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση για την άγρια ​​ζωή της Κύπρου. Αυτή η πρωτοβουλία θα εμπλουτίσει τους μαθητές με γνώση, σεβασμό καθώς και τη σημασία της διατήρησης της τοπικής άγριας ζωής.

Το έργο διοργανώνεται από τον Γιώργο Παπαπέτρου και στηρίζεται από την Exness με σκοπό να εκπαιδεύσει τη μελλοντική γενιά της Κύπρου για το πολύτιμο φυσικό μας περιβάλλον. Μέσα από τις παρουσιάσεις που διοργανώνονται μεταξύ των σχολείων και του κ. Παπαπέτρου, οι μαθητές μαθαίνουν για τα διαφορετικά είδη που κατοικούν στην Κύπρο και πώς αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης του νησιού μας.

buteo-rufinus

«Η εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με το σεβασμό της φύσης και των φυσικών οικοτόπων της άγριας ζωής του νησιού μας είναι εξαιρετικά σημαντική», σχολίασε ο Martin Thorvaldsson, Head of CSR της Exness. «Δεν αποτελούν μόνο το μέλλον του πλανήτη μας, είναι επίσης και ένας βασικός μοχλός επιρροής στη λήψη αποφάσεων των γονιών τους. Μπορούν να αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον και ένα πιο βιώσιμο παρόν. Γι’ αυτό και θεωρούμε ότι αυτό το πρότζεκτ του Γιώργο Παπαπέτρου χρειάζεται και τη δική μας υποστήριξη και όλων. Καλούμε, λοιπόν, όλα τα σχολεία να συμμετάσχουν δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές τους να παρακολουθήσουν αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική παρουσίαση», συνέχισε.

GEE_6872

«Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με την Exness, έναν οργανισμό που έδειξε ξανά και ξανά την ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν στη χώρα μας αλλά και στο περιβάλλον. Αυτό το έργο είναι πολύ σημαντικό για μένα και ανυπομονώ να το μοιραστώ με όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία σε όλη την Κύπρο», σχολίασε ο Γιώργος Παπαπέτρου.

GEE_BONELLI-8

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί πάνω απο 500,000 traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 2,8 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο