Η LTIMindtree στηρίζει τον μετασχηματισμό της Ελληνικής Τράπεζας

Η LTIMindtree, μια παγκόσμια εταιρεία συμβουλευτικής τεχνολογιών και ψηφιακών λύσεων, ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε ως συνεργάτης παροχής υπηρεσιών από την Ελληνική Τράπεζα, ένα κορυφαίο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στην Κύπρο. Αυτή η σχέση θα βοηθήσει την Ελληνική Τράπεζα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάλυψης πόρων με αποδοτικό και έγκαιρο τρόπο.

Η Ελληνική Τράπεζα είναι ένα από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο, το οποίο παρέχει σε επιχειρήσεις και ιδιώτες ένα πλήρες φάσμα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η LTIMindtree θα βοηθήσει στη μεταμόρφωση της βασικής επιχειρηματικής λειτουργίας της Ελληνικής Τράπεζας, θα βελτιώσει τα δεδομένα και τα στοιχεία αναλύσεων και θα υλοποιήσει διαδικασίες επιχειρηματικής αριστείας.

«Αυτή η συμφωνία έχει ουσιαστική σημασία για την ικανότητά μας να παρέχουμε βελτιωμένες εμπειρίες στους πελάτες μας, να ομαλοποιήσουμε τις λειτουργίες μας και να οικοδομήσουμε μια βιώσιμη τράπεζα, αξιοποιώντας τη δύναμη των δεδομένων και την τεχνολογία επόμενης γενιάς. Η συνεργασία με την LTIMindtree είναι καταλυτική για την υλοποίηση του πλάνου μεταμόρφωσης όσον αφορά την παροχή της δυνατότητας εξειδικευμένων πόρων σε ένα ιδιαίτερα ψηφιακό περιβάλλον. Ευχόμαστε να είναι μια επιτυχημένη συνεργασία και προς αυτόν τον σκοπό επιθυμούμε σαφή δέσμευση τόσο εκ μέρους της LTIMindtree όσο και της τράπεζας», δήλωσε ο Oliver Gatzke, Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Τράπεζας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Ελληνική Τράπεζα στη διαδικασία μετασχηματισμού της», ανέφερε ο Srinivas Rao, EVP & Chief Business Officer, LTIMindtree. «Με τον συνδυασμό της  εκτενούς εμπειρίας μας στον κλάδο της βιομηχανίας και των δυνατοτήτων προηγμένων δεδομένων και ανάλυσης, αναμένουμε με ανυπομονησία να επιταχύνουμε το πρόγραμμα μετασχηματισμού της Ελληνικής Τράπεζας, ώστε να επιτύχει τους στρατηγικούς της στόχους και να γίνει μια πελατοκεντρική τράπεζα με γνώμονα την τεχνολογία», πρόσθεσε.

  • Πληροφορίες για την LTIMindtree

Η LTIMindtree είναι μια παγκόσμια εταιρεία συμβουλευτικής τεχνολογιών και ψηφιακών λύσεων που δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις σε όλους τους βιομηχανικούς κλάδους να επανασχεδιάσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, να επιταχύνουν την καινοτομία και να μεγιστοποιήσουν την ανάπτυξη, αξιοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες.

Ως συνεργάτης ψηφιακού μετασχηματισμού για περισσότερους από 700 πελάτες, η LTIMindtree διαθέτει εκτενείς γνώσεις του κλάδου και της τεχνολογίας, ώστε να συμβάλει στην επίτευξη ανώτερης ανταγωνιστικής διαφοροποίησης και την προώθηση εμπειριών πελάτη και επιχειρηματικών αποτελεσμάτων σε έναν συγκλίνοντα κόσμο.

Υποστηριζόμενη από σχεδόν 90.000 ταλαντούχους και πρωτοπόρους επαγγελματίες σε περισσότερες από 30 χώρες, η LTIMindtree - μια εταιρεία του Ομίλου Larsen & Toubro - συνδυάζει τα αναγνωρισμένα στη βιομηχανία δυνατά σημεία της πρώην Larsen and Toubro Infotech και της Mindtree, για να επιλύει τις πιο σύνθετες επιχειρηματικές προκλήσεις και να εξασφαλίζει μετασχηματισμό μεγάλης κλίμακας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ltimindtree.com.

Δειτε Επισης

Εργασιακά: Αποκλίσεις και διαφωνίες, αλλά στη μεγάλη εικόνα κοινές προσεγγίσεις
ΣΥΠΡΟΔΑΤ: Μείωση ΜΕΔ με βιώσιμες αναδιαρθρώσεις και όχι εκποιήσεις
Προς κατάθεση στη Βουλή το νομοσχέδιο για δικαστήριο εκποιήσεων
The Cyprus Gateway: Άνοιγμα στις εταιρείες και στους επενδυτές στον τομέα της ενέργειας
Ν. Χριστοδουλίδης: Παρουσιάζουμε ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό για το φυσικό αέριο
ΦΠΑ 5% για πρώτη κατοικία: Θέλει όριο όσον αφορά το εμβαδόν η Κομισιόν
Shacolas Tower: Ενοικιάζεται μέρος του ιστορικού εμπορικού κτηρίου της Λευκωσίας
Thanos Hotels: Το Amyth of Mykonos και η πιθανότητα μιας νέας επένδυσης (pics)
Μάριος Λουκαΐδης: Από το «Εγώ» στη «Συνομοσπονδία των Ξαδελφιών»
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο