Jamie Oliver Restaurants: Η επιτομή στην εστίαση

Το Jamie's Italian στη Λευκωσία είναι το πρώτο εστιατόριο στην Κύπρο με την υπογραφή του διάσημου σεφ Jamie Oliver. Το εστιατόριο άνοιξε τον Απρίλιο του 2016 και βρίσκεται στην καρδιά της Έγκωμης, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία εμπνευσμένη από τον ιταλικό τρόπο ζωής.

Ο Ιταλός φίλος και μέντορας του Jamie, Gennaro Contaldo, έχει προσθέσει αυθεντικά στοιχεία στην ταυτότητα του Jamie's Italian, συνδυάζοντας παραδοσιακές συνταγές με καινοτόμες ιδέες και ένα twist του Jamie.

JAMIE OLIVER 2

Το εστιατόριο μας είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν ένα νόστιμο γεύμα σε ένα χαλαρό, αλλά και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. H υπερηφάνεια μας στο εστιατόριο Jamie’s Italian στηρίζεται στη χρήση φρέσκων και εποχιακών προϊόντων για τη δημιουργία νόστιμων πιάτων.

Το ριζότο μας με μανιτάρια και τρούφα, φτιαγμένο με τοπικά υλικά, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα μας. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι τα ζυμαρικά μας παρασκευάζονται πάντα φρέσκα κατά παραγγελία, ώστε να μπορείτε να γευτείτε τη διαφορά σε κάθε μπουκιά. Το μενού μας προσφέρει ποικιλία επιλογών για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις, όπως πίτσα, νόστιμα μπιφτέκια και πιάτα σχάρας.

JAMIE OLIVER 3

Μετά από μια κουραστική μέρα επαγγελματικών συναντήσεων, χαλαρώστε στο εντυπωσιακό μπαρ μας, όπου μπορείτε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε 1-2 κοκτέιλ, απολαμβάνοντας τη μαγευτική ατμόσφαιρα.

Στο Jamie's Italian, πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας, προσιτό φαγητό. Γι' αυτό προσφέρουμε μια casual γευστική εμπειρία με εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες σας είτε απλά να απολαύσετε ένα γεύμα με τους συναδέλφους σας, έχουμε κάτι για όλους. Ελάτε σε εμάς και ζήστε την επιτομή του casual dining στη Λευκωσία.

JAMIE OLIVER 4

Ταυτόχρονα το Jamie Oliver Kitchen στην Μαρίνα Λεμεσού, περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία, καθώς ενσωματώνει την τέχνη, τις εμπειρίες και τις γνώσεις που απέκτησε ο Jamie κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του σε όλο τον κόσμο. Το εστιατόριο προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό παγκόσμιας κουζίνας και τοπικών υλικών, γιορτάζοντας το ταξίδι του Jamie για φαγητό τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Από τις ελιές μέχρι το χαλούμι, το μενού είναι γεμάτο με φρέσκα και φυσικά υλικά, όλα προσεκτικά επιλεγμένα για να αναδείξουν το καλύτερο από ό,τι έχει να προσφέρει η Κύπρος μας.

JAMIE OLIVER 5

Όποιος αναζητά ένα νόστιμο και απολαυστικό γεύμα, το μενού περιλαμβάνει μια γκάμα επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Το πιο δημοφιλές πιάτο μας, η χοιρινή μπριζόλα, είναι το αγαπημένο των επισκεπτών μας και είναι βέβαιο ότι θα σας αφήσει χορτάτους και γεμάτους ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας σας.

Ο μοντέρνος και φωτεινός χώρος του εστιατορίου έχει σχεδιαστεί με κριτήριο την άνεση και τη χαλάρωση των πελατών μας. Τα καταπράσινα φυτά και ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του εστιατορίου έχουν μελετηθεί προσεκτικά για να καταπραΰνουν το σώμα και τη ψυχή σας. Για όσους προτιμούν το φαγητό σε ανοιχτούς χώρους, το υπαίθριο μπαρ προσφέρει δροσιστικά κοκτέιλ και εκπληκτική θέα στη θάλασσα μέχρι αργά το βράδυ.

JAMIE OLIVER 6

Είμαστε ανοικτοί κάθε μέρα από τις 12:00μ.μ και σας καλωσορίζουμε όλους για να φάτε εύγεστο φαγητό εμπνευσμένο από τα ταξίδια του Jamie Oliver και την τοπική κουζίνα της Κύπρου μας.

JAMIES ITALIAN

JAMIE OLIVER KITCHEN

Δειτε Επισης

16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου
Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Όχι επιβάρυνση του καταναλωτή πριν τη λειτουργία του καλωδίου
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Στα ταμεία του κράτους €608 εκ. από ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Τμήμα Φορολογίας