Artima Bistro: Προορισμός ποιοτικής γαστρονομίας

Το εστιατόριο Artima Bistro ανήκει στην οικογένεια εστιατορίων και χώρων εκδηλώσεων της εταιρίας Carob Mill Restaurants του Ομίλου Λανίτη και λειτούργησε μαζί με τα άλλα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants το 2000, όταν ο Όμιλος Λανίτη αναπαλαίωσε και αναβάθμισε όλη την περιοχή των αποθηκών του Χαρουπόμυλου Λανίτη στην περιοχή του Μεσαιωνικού κάστρου στη Λεμεσό.

ARTIMA 2

Το Artima έχει ξεφύγει από το στενό πλαίσιο ενός πολύ καλού εστιατορίου. Όλα αυτά τα χρόνια, από το 2000 που λειτουργεί σαν η ναυαρχίδα των εστιατορίων στο Χαρουπόμυλο Λανίτη, έχει εξελιχθεί από ένα απλό εστιατόριο σε προορισμό ποιοτικής γαστρονομίας και γενικότερης αναψυχής. Έχει καταστεί πλέον ένα σημείο αναφοράς για την πόλη της Λεμεσού. Πρόκειται για εστιατόριο που σερβίρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με εντονότερες τις επιρροές από την ιταλική κουζίνα.

Η φιλοσοφία του είναι η διαχρονική και σταθερή προσφορά ποιότητας τόσο στα πιάτα που σερβίρει όσο και στην εξυπηρέτηση. Η προσέγγιση στο θέμα της εξυπηρέτησης είναι αυστηρά επαγγελματική και ταυτόχρονα κατορθώνει να είναι ανθρώπινη και φιλική. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι πελάτες του είναι τακτικοί και πιστοί φίλοι του εδώ και χρόνια.

ARTIMA 3

Πέραν της υψηλής ποιότητας των πιάτων και της εξυπηρέτησης που προσφέρει, το Artima ξεχωρίζει και για την αισθητική της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησής του. Πρόκειται για ένα πετρόκτιστο και ψηλοτάβανο κτήριο, μέρος των διατηρητέων και ανακατασκευασμένων αποθηκών στο Χαρουπόμυλο Λανίτη.

Με σεβασμό στην ιστορία των συγκεκριμένων κτηρίων, όλα τα εστιατόρια της Carob Mill Restaurants στην περιοχή έχουν αναπαλαιωθεί και ανακατασκευαστεί διατηρώντας τον χαρακτήρα των παλιών αποθηκών. Επιπρόσθετα, είναι τοποθετημένο σε μία μοναδική περιοχή, αφού βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του μεσιαωνικού κάστρου της Λεμεσού, ακριβώς δίπλα από αυτό το ιστορικό μνημείο της πόλης. Επίσης, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Μαρίνα Λεμεσού και την αναβαθμισμένη περιοχή του Παλιού Λιμανιού της πόλης.

ARTIMA 4

Για όλους τους πιο πάνω λόγους το Artima αποτελεί ένα μοναδικό, ποιοτικό προορισμό για business lunch, αφού επιπρόσθετα είναι σε βολική τοποθεσία για τα στελέχη όλων των μεγάλων επιχειρήσεων της Λεμεσού και διαθέτει και δικό του χώρο στάθμευσης. Στο εστιατόριο εργοδοτούνται 36 άτομα, η πλειοψηφία των οποίων είναι σε μόνιμη βάση και για αρκετά χρόνια.

ARTIMA 5

Οι τακτικοί πελάτες του εστιατορίου για επαγγελματικά γεύματα προτιμούν τα πιάτα με βάση τα ζυμαρικά καθώς και αυτά που περιέχουν θαλασσινά όπως τα Grilled Salmon Fillet και Grilled Sea Bass Fillet. Το Artima έχει βραβευθεί πολλές φορές τόσο από τοπικούς όσο και από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Είναι σημαντικό ότι σε όλες τις βραβεύσεις η κατάταξη ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κοινού, πράγμα που αποδυκνύει την αναγνώριση του εστιατορίου από τους πελάτες του.

ARTIMA 6

Το εστιατόριο Artima Bistro ανήκει στην οικογένεια εστιατορίων και χώρων εκδηλώσεων της εταιρίας Carob Mill Restaurants του Ομίλου Λανίτη στη Λεμεσό και το management του γίνεται από την Lanitis Entertainment. Η Lanitis Entertainment είναι εταιρεία management που εξειδικεύεται στη διοίκηση και διαχείριση χώρων και έργων στον τομέα της εστίασης, διοργάνωσης εκδηλώσεων και αναψυχής γενικότερα.

Χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της δημιουργεί συνέργειες και επιπρόσθετη αξία και οφέλη στις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται στους τομείς της διοίκησης, χρηματοοικονομικών, marketing, αγορών και ανθρώπινου προσωπικού. Έχει κάτω από την ομπρέλα της τα εστιατόρια και τους χώρους εκδηλώσεων της Carob Mill Restaurants στο Χαρουπόμυλο Λανίτη και στη Μαρίνα Λεμεσού, το Fasouri Watermania Waterpark, την αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees και τις παγωταρίες Cremoso.

ARTIMA LOGO

Ωράριο Λειτουργίας:

Κυριακή-Πέμπτη 12:00μμ – 1:00πμ (η κουζίνα κλείνει στις 11:30μμ)

Παρασκευή - Σάββατο 12:00μμ – 1:00πμ (η κουζίνα κλείνει στις 11:30μμ)

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Lanitis Carob Mill, Οδός Βασιλίσσης, Λεμεσός, Κύπρος

P.O. Box 50203, 3602 Λεμεσός, Κύπρος

Τηλ +357 25 820430, Φαξ +357 25 820474

www.carobmill-restaurants.com

e-mail: dine@carobmill-restaurants.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ