Βusiness lunch hot spots

Το business lunch είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλειμμα, να συναντηθείς με συνεργάτες και να κλείσεις μαζί τους συμφωνίες. Είναι επίσης μια ιδανική χρονική στιγμή για να παρουσιάσεις σε ένα πιο ευχάριστο κλίμα τα επαγγελματικά σου πλάνα και να μιλήσεις για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας σου. Απαραίτητα συστατικά, το καλό φαγητό και το όμορφο περιβάλλον.

To InBusinessNews σας παρουσιάζει εστιατόρια από όλη την Κύπρο που προσφέρουν αυτό ακριβώς που απαιτείς: Τον απόλυτο συνδυασμό εύγεστου και κυρίως ποιοτικού πιάτου με την θερμή ατμόσφαιρα και το εξαίρετο service.

Η πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων και γευμάτων μετατρέπεται σε μια υπέροχη εμπειρία μέσα από το αστείρευτο πάθος για τελειότητα από τους καλύτερους του είδους.

Τι είναι αυτό που κάνει το δικό τους μαγαζί να ξεχωρίζει για business lunch; Στο αφιέρωμα του Business Guides – Business Lunch Hot Spots, εννέα ιδιοκτήτες εστιατορίων μας ανοίγουν τις πόρτες τους και αποκαλύπτουν τη φιλοσοφία τους και το μυστικό της επιτυχίας.

Δειτε Επισης

Akakiko: Fine dining αυθεντική ασιατική κουζίνα
Artima Bistro: Προορισμός ποιοτικής γαστρονομίας
Café La Mode: Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες για όλες τις ώρες της μέρας
Henry’s: Νέα άφιξη, νέα πρότυπα στο business lunching
Jamie Oliver Restaurants: Η επιτομή στην εστίαση
PAUL: Το σήμα κατατεθέν για τους λάτρεις της γαλλικής κουζίνας
Πυξίδα: Η ηγέτιδα στο φρέσκο ψάρι
Rebuke Lounge: Business lunch εκεί που σκάει το κύμα
Scale: Μια πλήρης γαστρονομική εμπειρία από πρωί μέχρι βράδυ
Το Ελληνικό δημοφιλές στέκι για business lunch