Λαμπερή πρεμιέρα για τα Chivas Jazz Nights

Βραδιές γεμάτες μουσική, συνοδεία premium ουίσκι. Αυτό υποσχέθηκε το Chivas Regal και κράτησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του. Το πρώτο Chivas Jazz Night στο Bordello Bar Limassol, την Τετάρτη 22 Μαρτίου, εγκαινίασε με απόλυτη επιτυχία μια σειρά events που φιλοδοξούν να μείνουν χαραγμένα ανεξίτηλα στην καρδιά και το μυαλό όλων. Chivas Νights to remember! Νύχτες με κεχριμπαρένιο χρώμα, γενναιόδωρη γεύση και υπέροχη Jazz μουσική.

Η βραδιά είχε, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν σφραγίσει τον premium χαρακτήρα του θρυλικού Chivas Regal: κομψότητα, αέρα πολυτέλειας, αρμονία, ποιότητα που κάνει τη διαφορά. Όσοι αγαπούν το Chivas Regal είχαν την ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν για άλλη μία φορά σε αυτό πρώτο Chivas Jazz Night: κάθε γουλιά από το μυθικό blended ουίσκι είναι και μια πρόσκληση στον απαλό, πλούσιο και γενναιόδωρο κόσμο του.

Αυτόν τον κόσμο συμπλήρωσε μοναδικά η Έρικα Σωτήρη με τους δύο εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνόδευσαν, χαρίζοντας στους προσκεκλημένους ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι, ενώ ο Brand Ambassador του Chivas, Κωνσταντίνος Καζέλης, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα ευφάνταστα κοκτέιλ του και «μύησε» τους προσκεκλημένους στα μυστικά της πολυτελούς γκάμας του Chivas Regal.

Με ένα ποτήρι Chivas, η κάθε στιγμή γίνεται ξεχωριστή, ανεπανάληπτη, μοναδική. Κάθε ιστορία έχει τη δική της σημασία. Και είναι ακριβώς αυτή η ιστορία, που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με τη λεπτότητα και την αριστοκρατική του παρουσία, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του κορυφαίου Blended Scotch Whisky στον κόσμο.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για περισσότερες μαγικές νύχτες, αφού το Chivas Regal ανανεώνει το ραντεβού του μαζί σας για τις 6 Απριλίου στο Curly Wolf Βar στη Λεμεσό!

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ακολουθούν και άλλα λαμπερά Chivas Jazz Nights!

It’s all about that beat and… that Chivas!

Μπορείτε να προμηθευτείτε το Chivas Regal από επιλεγμένες υπεραγορές και κάβες, παγκυπρίως. Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας του Chivas Regal, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

Επόμενο Chivas Jazz Night:

Πέμπτη 6 Απριλίου, Curly Wolf bar, Limassol (21:00).

Μάθετε περισσότερα για την πολυτελή γκάμα Chivas Regal, κάνοντας κλικ εδώ.

Chivas Chivas Chivas Chivas Chivas
Chivas Chivas Chivas Chivas Chivas

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor