powered by

Land of Tomorrow: Ένα όραμα που γίνεται πράξη και ξανασυστήνει τη Λάρνακα (vid)

Larnaka Land of Tomorrow, το έργο ορόσημο που έρχεται για να μεταμορφώσει τη Λάρνακα και να την επανατοποθετήσει στον τουριστικό και επενδυτικό χάρτη, όχι μόνο της Κύπρου αλλά και διεθνώς.

Με την υλοποίησή του, το βόρειο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας θα μετατραπεί σε πόλο έλξης και προορισμού, αναζωογονώντας την ευρύτερη περιοχή, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη ζωή των κατοίκων και εκπληρώνοντας το όραμα των εμπνευστών του. Δηλαδή να καταστεί η Λάρνακα ιδανικός τόπος για να ζει και να εργάζεται κανείς, καθώς και ελκυστικός προορισμός για επενδύσεις.

Ξενοδοχειακά, τουριστικά και οικιστικά έργα, γραφεία και χώροι επιχειρήσεων, χώροι αθλητισμού και διασκέδασης είναι μόνο μερικές από τις αναπτύξεις που υλοποιηθούν στο πλαίσιο του Larnaka Land of Tomorrow.

Οραματιστής του έργου ο Όμιλος Πετρολίνα, ο οποίος σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του Land of Tomorrow, παρουσίασε τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Υφυπουργού Τουρισμού, Κώστα Κουμή, ενώ την αξία του έργου για τη Λάρνακα εξήρε ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Βύρας.

Πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του οράματος του Land of Tomorrow αποτέλεσε η πλούσια ιστορία της πόλης με τα κύρια στοιχεία που την ορίζουν.

Συντελεστές του Larnaka Land of Tomorrow, ο Όμιλος Πετρολίνα, το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners, οι UDS Architects και η Delfi Partners & Co ως συντονιστής.

Δειτε Επισης

Οι αρχιτέκτονες που πήραν το πρώτο βραβείο και αναλαμβάνουν την αναδιαμόρφωση του κτιρίου του ΤΚΑ
Με επιτυχία το 19ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης-Οι δηλώσεις των χορηγών (video)
Αυτοψία Βύρα σε έργα στο αστικό κέντρο της Λάρνακας-Πότε ολοκληρώνονται
Επενδυτική ευκαιρία με τεμάχιο μεγάλης έκτασης στον Δήμο Στροβόλου από την Altamira Real Estate
Νέο high-rise €22 εκατ. στη Λεμεσό-Πράσινο σε μεικτή ανάπτυξη 87 μέτρων στον παραλιακό
Ψάχνουν τρόπους επίλυσης των προβλημάτων των δημοσίων συμβάσεων-Η παραδοχή Βαφεάδη για τους εργολάβους
Αυξημένες κατά 10,5% οι δαπάνες του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης-Πέρασε από την Ολομέλεια ο προϋπολογισμός
Στέλιος Γαβριήλ: Προτεραιότητα η διαμόρφωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού πλαισίου δημοσίων συμβάσεων
Ενημέρωσε ΔΝΤ για τη δυναμική πορεία του τομέα ακινήτων ο Μισιρλής-«Ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις»
«Αναξιόπιστες και δυνητικά παραπλανητικές οι αυτοματοποιημένες εκτιμήσεις ακινήτων»