Powered by

ΠΑΣΥΞΕ Πάφου: Η βρετανική πρωτιά στις κρατήσεις και οι άλλες αγορές

Ικανοποιημένος από τη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχειακά καταλύματα της επαρχίας Πάφου εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως την πρωτιά στις κρατήσεις την έχει η βρετανική αγορά, ωστόσο παρατήρησε και άλλες αγορές επιδικνύουν ενδιαφέρον, όπως η αγορά του Ισραήλ, η γερμανική αγορά, η πολωνική αγορά και η γαλλική αγορά.

Εάν, είπε, «θα φτάσουμε ή όχι το επίπεδο των πληροτήτων του 2019 ακόμη δεν είναι σίγουρο», προσθέτοντας πως μια πιο σαφή εικόνα αναμένεται να έχουν τον Απρίλιο.

Σε σχέση με τις διακοπές του Πάσχα ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως θα κινηθούν τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου το Πάσχα αλλά κυρίως με την βρετανική αγορά και τον ντόπιο τουρισμό.  

Όσον αφορά τα ξενοδοχειακά καταλύματα ανέφερε πως σε λειτουργία βρίσκεται το 90% ωστόσο σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες στην επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα ο κ. Μιχαηλίδης και ερωτηθείς σχετικά απήντησε πως για την εξεύρεση ξενοδοχειακού προσωπικού που είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Σύνδεσμο υπάρχει σύστημα  με την υποβολή αιτήσεων και τα λοιπά, αλλά η διαδικασία είναι αργή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ξεκινά σε πιλοτική φάση το e-kalathi...Πραγματικές τιμές για 478 προϊόντα και με συμμετοχή 22 υπεραγορών
Δυστοκία στην εξεύρεση προσωπικού-Το βασικό αίτημα των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής στην επαρχία Πάφου
Amathus Beach Hotel: Έκλεισε για ανακαίνιση και επανέρχεται στις 14 Μαρτίου
Park Residences: Το νέο έργο της Cybarco Development σε προνομιούχα περιοχή της Λευκωσίας
Alex Mizzi: Οι στόχοι του νέου CEO της Tryfon Tseriotis, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες στον κλάδο των FMCG
Αξιοποιεί τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη η Cyfield-Η συμφωνία που υπέγραψε με τον ΚΟΑΓ
Χρίστος B. Βασιλείου: Αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού η έναρξη του Startup Innovation Lab της KPMG Κύπρου
Και οι εταιρείες αυτοκινήτων ενοικίασης στην μάχη των ακινητοποιήσεων-Η ετοιμότητά τους και τι ζητούν από το κράτος
Globeducate: Εξαγόρασε και εντάσσει στο δίκτυο σχολείων της το «The International School of Paphos»
Hermes Airports: Δύο σημαντικά έργα για τη βιώσιμη ανάπτυξη των αεροδρομίων της Κύπρου