Powered by

ΠΑΣΥΞΕ Πάφου: Η βρετανική πρωτιά στις κρατήσεις και οι άλλες αγορές

Ικανοποιημένος από τη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχειακά καταλύματα της επαρχίας Πάφου εμφανίζεται ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως την πρωτιά στις κρατήσεις την έχει η βρετανική αγορά, ωστόσο παρατήρησε και άλλες αγορές επιδικνύουν ενδιαφέρον, όπως η αγορά του Ισραήλ, η γερμανική αγορά, η πολωνική αγορά και η γαλλική αγορά.

Εάν, είπε, «θα φτάσουμε ή όχι το επίπεδο των πληροτήτων του 2019 ακόμη δεν είναι σίγουρο», προσθέτοντας πως μια πιο σαφή εικόνα αναμένεται να έχουν τον Απρίλιο.

Σε σχέση με τις διακοπές του Πάσχα ο κ. Μιχαηλίδης σημείωσε πως θα κινηθούν τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου το Πάσχα αλλά κυρίως με την βρετανική αγορά και τον ντόπιο τουρισμό.  

Όσον αφορά τα ξενοδοχειακά καταλύματα ανέφερε πως σε λειτουργία βρίσκεται το 90% ωστόσο σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να λειτουργήσουν όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες στην επαρχία Πάφου.

Επιπρόσθετα ο κ. Μιχαηλίδης και ερωτηθείς σχετικά απήντησε πως για την εξεύρεση ξενοδοχειακού προσωπικού που είναι ένα θέμα που απασχολεί τον Σύνδεσμο υπάρχει σύστημα  με την υποβολή αιτήσεων και τα λοιπά, αλλά η διαδικασία είναι αργή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Το δυναμικό τοπίο των επενδύσεων στον τομέα της φιλοξενίας και τι προσελκύει τους επενδύτες στην Κύπρο
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air στις 28 Φεβρουαρίου
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των Leaders in Hospitality Awards
Βράβευση Δημήτρη και Βασίλη Νικολαίδη, Co-CEOs της Wavemaker Hospitality-Πρωτοπόροι στον τομέα της φιλοξενίας
Δ. Νικολαΐδης: H ιστορία επιτυχίας της Wavemaker Hospitality και τα μηνύματα προς τον κόσμο της φιλοξενίας
Βραβείο «Leader in Hospitality-Investor/Entrepreneur Award» στον Roni Aloni
Leaders in Hospitality Awards: Βραβείο στην TUI Group
Π. Γιαννούδης: Τα σημαντικότερα «mega-trends» που επηρεάζουν τη βιομηχανία της φιλοξενίας
Μαρία Κουρούπη: H στρατηγική της Hermes Airports για ενίσχυση της αεροπορικής συνδεσιμότητας της Κύπρου
Ο. Γεωργουτσάκου: Οι προκλήσεις και τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να μείνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός