Αλέξανδρος Καμπέρος: Ολοκληρωτική η καταστροφή, τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή που υπέστη ο σταθμός της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία από τα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής έξω από τον περιβάλλοντα χώρο του «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία».

Σε δηλώσεις του, ο εμπορικός διευθυντής της Cyprus Public Transport (CPT) Αλέξανδρος Καμπέρος ανέφερε πως ο σταθμός είχε καταστραφεί ολοσχερώς και ότι η εταιρεία συνεργάζεται με την Αστυνομία και τις Αρχές για την έκδοση των σχετικών πορισμάτων. Παράλληλα ωστόσο, όπως τόνισε, συνεχίζεται η λειτουργία του σταθμού και δεν έχουν διακοπεί οι γραμμές, ώστε να εξυπηρετείται ο κόσμος που χρησιμοποιεί τον σταθμό απέναντι από το Μακάρειο Στάδιο.

«Οι εγκαταστάσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ήταν ο σταθμός αναμονής των επιβατών, ήταν η σχολική υπηρεσία και η έκδοση εισιτηρίων. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι δεν θα μπορούν να εκδίδουν κάρτες, ούτε να επαναπιστώνουν κάρτες στο σταθμό, έως ότου έχουμε νεότερα για πότε θα αποκατασταθεί ο σταθμός», επισήμανε.

«Τα επόμενα βήματα», συνέχισε, «είναι όταν τελειώσει η Αστυνομία, να μπούμε μέσα, να κάνουμε απολογισμό των ζημιών και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω. Έχουμε εσωτερική ομάδα και ενημερωθήκαμε από εκεί για τις ζημιές. Το είδαμε και στις ειδήσεις. Δεν γνωρίζω αν το κλειστό κύκλωμα έχει καταγράψει κάτι. Όταν γνωρίζουμε θα το πούμε στην Αστυνομία».

Δειτε Επισης

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries
Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ