Η Dr Anthoula Madden στο 20th Cyprus Grocery Retail Conference

Ιδιαίτερα ευάλωτοι είναι οι παραδοσιακοί επιχειρηματίες σε διαταραχές από ενδογενείς αλλά και εξωγενείς παράγοντες. Προκλήσεις που καταγράφονται στον Κλάδο σε συνδυασμό με ένα μπαράζ κρίσεων που προκύπτουν από διεθνείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις δημιουργούν τεράστια αστάθεια και αβεβαιότητα στα θέματα ζήτησης.

Οι έμποροι λιανικής προσπαθούν να εξισορροπήσουν ανάμεσα στο κόστος και στη διατήρηση περιθωρίου κέρδους. Για να επιβιώσουν καλούνται διαρκώς να επαναξιολογούν τις στρατηγικές τους, ώστε να ανταποκρίνονται σε μια αβεβαιότητα που τείνει να γίνει ό,τι πιο βέβαιο.

Για την πρόκληση αλλά και ευκαιρία που προκύπτει για τις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου στη σύγχρονη εποχή θα μιλήσει στο 20ό Cyprus Grocery Retail Conference που παρουσιάζουν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ την Τρίτη 4 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, η Managing Director της Accenture, Dr Anthoula Madden.

Η Managing Director – Head of Consumer Goods & Services της εταιρείας είναι ένα από τα πλέον καταξιωμένα ονόματα στην αγορά και οι γνώσεις της είναι πολύτιμες για τους επιχειρηματίες του Κλάδου. Γνώσεις, που θα μοιραστεί μαζί τους στο πλαίσιο του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου.

Η Dr Madden, με μια ομιλία που φέρει τον τίτλο «Retail’s Responsible Reset: The six imperatives for growth», θα εξηγήσει το πώς οι εταιρείες μέσω ενίσχυσης των ψηφιακών τους δυνατοτήτων και αξιοποιώντας πλήρως το μοντέλο που έχουν δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες μπορούν να φτάσουν στον πολυπόθητο, ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Managing Director θα μιλήσει και για τον θετικό αντίκτυπο που έχει η εφαρμογή των δεικτών ESG.

Εμπειρία δεκαετιών

Η Managing Director της Accenture UK ηγείται της πρακτικής Customer Experience (CX). Έχει τεράστια εμπειρία στον ψηφιακό μετασχηματισμό, καθώς εδώ και 25 χρόνια ηγείται προγραμμάτων μετασχηματισμού επιχειρήσεων με δυνατότητα παροχής τεχνολογίας σε πελάτες FTSE100, κυρίως στους τομείς FMCG και Λιανικής. Πριν από την ένταξή της στην Accenture, κατείχε διάφορους ηγετικούς ρόλους ως Συνεργάτιδα της PwC και της Deloitte, και πιο πρόσφατα ως Chief Digital Officer στο pladis, όπου ήταν υπεύθυνη για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησης.

Τάσεις και προκλήσεις

Το 2023 σηματοδοτεί την 20η διοργάνωση του Cyprus Grocery Retail Conference το οποίο καλείται να καταγράψει τις τάσεις του λιανικού εμπορίου για τα επόμενα χρόνια, τις προκλήσεις και τις προοπτικές. Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs, πρωτοκλασάτα στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα τοποθετηθούν επί των θεμάτων που απασχολούν τον τομέα, ενώ υπό το μικροσκόπιο τους θα τεθεί το μέλλον του λιανικού εμπορίου για την επόμενη δεκαετία με γνώμονα τις τεχνολογικές καινοτομίες, την συμπεριφορά των καταναλωτών, τα οικονομικά δεδομένα και τις νέες πραγματικότητες. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των IN Business Grocery Retail Awards που παρουσιάζει η cyta buisness, κατά την οποία θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές αλφαμέγα

Χορηγοί: Christoudias Logistics, Flexfin, JCC Payment Systems, Όμιλος GAP Vassilopoulos, Powersoft
Υποστηρικτές: Α/φοι Πέτρου Γαλακτοκομικά Προϊόντα (ΑΛΑΜΠΡΑ), Wolt Market

Με τη στήριξη: Παγκύπριος Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών, Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου, ECR Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER, Cyprus Business News (CBN), Super FM

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών