powered by

Έκαψαν τα γραφεία της ΟΣΕΛ στη Λευκωσία-Θύμα των επεισοδίων στο «Ελευθερία»

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα γραφεία ΟΣΕΛ στη Λευκωσία, μετά τη λήξη του αγώνα καλαθόσφαιρας Απόλλωνα - Ανόρθωσης για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο οποίος διεξήχθη στο Στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στη Λεωφόρο Λευκοθέου.

Σε ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία η οποία εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας. 

Προσθέτει ότι ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Αναφέρει ότι από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Επιπρόσθετα, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό. 

Τέλος, αναφέρει ότι θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ