ΕΤΑΠ: Εκστρατεία προώθησης της πασχαλινής Πάφου στην κυπριακή αγορά

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, επενδύοντας  ακόμη περισσότερο στον εγχώριο τουρισμό, άρχισε από την Παρασκευή την υλοποίηση παγκύπριας διαφημιστικής εκστρατείας  για προώθηση της πασχαλινής Πάφου στην αγορά της Κύπρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Πάφος συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές και προτιμήσεις των Κυπρίων παραθεριστών ιδιαίτερα  κατά την περίοδο του Πάσχα, των θερινών διακοπών, των διακοπών των Χριστουγέννων αλλά και κατά την διάρκεια του έτους, για εξορμήσεις τα Σαββατοκυρίακα και τις αργίες.

Οι πλείστες τουριστικές μονάδες της επαρχίας Πάφου, συνεχίζει η ανακοίνωση,  έχουν αναβαθμιστεί και προσφέρουν και  φέτος ελκυστικές τιμές. Ακόμη, οι εστιάτορες και οι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Όπως αναφέρεται, η παγκύπρια εκστρατεία περιλαμβάνει  κυρίως χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης FBκαι Instagram ενώ  με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού, η Πάφος προσδοκεί να περάσει το μήνυμα σε όλους τους μόνιμους κατοίκους Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό και να δώσει την ευκαιρία σε  χιλιάδες εγχώριους επισκέπτες  να επισκεφτούν την Πάφο το Πάσχα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.  

Με ειδικά πακέτα διακοπών για όλες τις κατηγορίες τουριστικών καταλυμάτων, πλούσια αυθεντικά εδέσματα, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης, ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά,  πανέμορφη φύση και το άρωμα των λουλουδιών, η Πάφος ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2023  υπόσχεται και φέτος ποιοτικές διακοπές καικαλωσορίζει όλους τους κατοίκους της Κύπρου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινό μενού στα wagamama: Nέες, ανατρεπτικές και αναζωογονητικές γεύσεις
12 δημιουργίες στο LPM Restaurant & Bar Limassol
Οι προοπτικές αναζωογόνσης της υπαίθρου στο επίκεντρο συνάντησης Κουμή- Ένωσης Κοινοτήτων
Οι 16 παραλίες στην Αγία Νάπα με Γαλάζια Σημαία
Ο Όμιλος Kanika στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripAdvisor
79 Γαλάζιες Σημαίες σε ισάριθμες παραλίες της Κύπρου-Πρωτιά για το Παραλίμνι
Οι τρεις παραλίες της Λάρνακας που κυματίζουν φέτος οι Γαλάζιες Σημαίες
Emirates: Νέα πρωτοβουλία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου
City of Dreams Mediterranean: Η Άννα Βίσση για μια μοναδική εμφάνιση στις 22 Ιουλίου
Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)