«Εβδομάδα Καριέρας 2023» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία απο 6 – 10 Μαρτίου 2023 την «Εβδομάδα Καριέρας 2023» στοχεύοντας στη διασύνδεση των φοιτητών/τριών και αποφοίτων του με εκπροσώπους από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους και οργανισμούς και παρέχοντας την ευκαιρία να ενημερωθούν για διαφορετικές επαγγελματικές προοπτικές, να δικτυωθούν με πιθανούς εργοδότες και να διερευνήσουν ευκαιρίες απασχόλησης και πρακτικής άσκησης.

Οι φοιτητές/τριες συμμετείχαν στα δωρεάν σεμινάρια ανάπτυξης καριέρας και εμπλουτισμού δεξιοτήτων που προσφέρθηκαν καθόλη τη διάρκεια της «Εβδομάδας Καριέρας 2023» από έμπειρους επαγγελματίες σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και επαγγελματικής σταδιοδρομίας.

Στην «Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας 2023» συμμετείχαν συνολικά 24 εταιρείες και επιχειρήσεις, οι οποίες ανακοίνωσαν τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας με αντικείμενο συναφή με τα αιχμής γνώσης και καινοτομίας Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι ένα αναγνωρισμένο και δυναμικά αναπτυσσόμενο Πανεπιστήμιο στην Κύπρο με περισσότερους από 3.500 φοιτητές/τριες. Δίνει έμφαση, μέσω της λειτουργίας ενός μεγάλου φάσματος Προγραμμάτων Σπουδών, στην παροχή υψηλής ποιότητας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με διεθνή πρότυπα και στη δημιουργία νέας εφαρμοσμένης επιστημονικής γνώσης, στοχεύοντας παράλληλα στην ενδυνάμωση των βέλτιστων δεξιοτήτων, οι οποίες απαιτούνται για να πετύχουν οι απόφοιτοι/ες στην επιλεγμένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον στις ανταγωνιστικές αγορές του 21ου αιώνα.

Δειτε Επισης

Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος
CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries
Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ