Οι ανάγκες των Millennials και Generation Z για στέγαση

Ο τομέας της ανάπτυξης γης και της κατασκευής κτιρίων αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς κλάδους, στους οποίους στηρίζεται διαχρονικά η κυπριακή οικονομία. Στις δύσκολες περιόδους για τη χώρα, ο Κλάδος μετατρέπεται σε πηγή σταθερότητας και ανάκαμψης. Η υγειονομική κρίση ήταν μία από τις περιπτώσεις που απέδειξε ότι στις προκλήσεις των εποχών το real estate παραμένει ανθεκτικό και συνεχίζει σταθερά να αποτελεί βασικό μέρος της οικονομικής ζωής του τόπου.

Σημαντικό μέρους του πληθυσμού που αγοράζει ή ενοικιάζει κατοικίες είναι μεταξύ άλλων Millennials και Generation Z. Συνήθως εν λογω γενιές κάνουν αγορά κατοικίας για πρώτη φορά ενώ υπάρχουν και αυτοί που επιλέγουν να ενοικιάσουν σπίτι ή διαμέρισμα. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους, στα σημαντικά ζητήματα της απόφασής τους είναι και η χρηματοδότηση αλλα και η δανειοδότηση όταν αυτή είναι αναγκαία.

Το τι ακριβώς προτιμούν και ποιο είναι το πλάνο για τη στέγασή τους θα εξηγήσει στο κοινό μέσα από σχετική έρευνα η Χριστίνα Κοκκάλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, IMR/University of NicosiaTM κατά το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων, που παρουσιάζει η Altia.

Η κ.Κοκκάλου θα προβεί στην παρουσίαση και ανάλυση έρευνας που διεξήχθη με επίκεντρο τους Millennials και Generation Z και τις αποφάσεις τους σε ό,τι αφορά ζητήματα στέγασης.

Who is who

Η Χριστίνα Κοκκάλου είναι ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού ΙMR/University of Nicosia™, ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Οργανισμούς ερευνών αγοράς, κοινωνικής έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Κύπρο με εκτενή δραστηριοποίηση από το 2002. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οργανισμούς και φορείς της κυπριακής πραγματικότητας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, για τη διεκπεραίωση σημαντικών Έργων ολόκληρου του φάσματος της πολιτικο-κοινωνικο-οικονομικής ζωής του τόπου. Μεταξύ άλλων,υπήρξε για χρόνια Καθηγήτρια Marketing στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κατέχει επί της παρούσης τη θέση της Γραμματέα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων και Ερευνών Αγοράς Κύπρου (ΣΕΔΕΑΚ).

Καίρια ερωτήματα επί τάπητος

Tο 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων, το οποίο παρουσιάζει η Altia θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα που ταλανίζουν τον Κλάδο. Μεταξύ τους, το τι προβλέπει το μέλλον στην Κύπρο στον τομέα των ακινήτων, το πώς διαμορφώνεται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και ποιες οι προοπτικές και δυνατότητες για την επόμενη 7ετία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα γίνουν συζητήσεις, αξιολογήσεις και αναλύσεις των πιο πρόσφατων εξελίξεων και τάσεων της αγοράς. Περιλαμβάνει επίσης ομιλίες γύρω από την κατασκευή, τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση κτιρίων και φιλοξενεί όλους τους εμπλεκόμενους του τομέα, ενώνοντας την ιδέα με την εκτέλεση των έργων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο και η Έκθεση απευθύνονται σε Εταιρείες Ανάπτυξης Γης, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Εργολάβους, Κτηματομεσιτικά Γραφεί, Εκτιμητές ακινήτων, Μελετητές, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, άλλους εξειδικευμένους μελετητές, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, Εταιρείες Υλικών Οικοδομής (Παραγωγούς, Εισαγωγείς, Διανομείς Υλικών Οικοδομής), Σχετικές Κυβερνητικές Υπηρεσίες και Ρυθμιστικές Αρχές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμοί και Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Τράπεζες και άλλους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς, Λογιστικά/ελεγκτικά/φοροτεχνικά γραφεία, Δικηγορικά γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων και Θεσμικούς επενδυτές.

Στον χώρο της Έκθεσης θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.

Πληροφορίες

Για το πρόγραμμα του Συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Πληροφορίες

Κύριος Χορηγός: Altia

Χορηγoί: CSC Christodoulou Ltd, IMR/University of Nicosia™, MUSKITA, N. Psaras Construction Co Ltd

Εκθέτες: Ask Wire, FuturEstate Alliance, Knauf Cyprus Ltd, ΚONE, Λανίτης Αριστοφάνους Λτδ

Με την στήριξη: Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ), Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου (Ο.Σ.Ε.Ο.Κ.), Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών, RICS, Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Κύπρου, Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου, Συμβούλιο Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων, Σύνδεσμος Επιστημόνων Εκτιμητών Ακινήτων Κύπρου, Σύνδεσμος Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου, Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN (Cyprus Business News), περιοδικό ΙΝ Βusiness, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων