Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί στο CIM Summit 2023

H καινοτομία και διορατικότητα είναι μόλις δύο από τα βασικά στοιχεία για την αναπτυξιακή πορεία μιας επιχείρησης. Σημαντική ευκαιρία και όχι απλώς μια αναγκαιότητα, αποτελεί και ο ψηφιακός τους μετασχηματισμός που για πολλούς είναι και η απάντηση στις απανωτές κρίσεις που σημειώνονται στις διεθνείς αγορές.

Οι μεγάλες προκλήσεις του πρέπει να διαχειριστούν οι Οργανισμοί και οι προοπτικές της σύγχρονης ψηφιακής εποχής θα τύχουν βαθιά ανάλυσης κατά το CIM Summit 2023, το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 08:30 – 13:30 στα Κεντρικά Γραφεία Διοίκησης Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή. Η εκδήλωση που διοργανώνεται σε ετήσια βάση θα δώσει την ευκαιρία στις κυπριακές επιχειρήσεις να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ και της Διοίκησης και να βρουν πολύτιμες απαντήσεις στους καίριους προβληματισμούς τους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από κορυφαία Business School της Ευρώπης θα μοιραστούν και πολύτιμες γνώσεις και συμβουλές με το κοινό. Ο CEO του CIM-Cyprus Business School, Γιάγκος Χατζηγιάννης, θα προβεί σε εναρκτήρια ομιλία ακολουθούμενη από την παρουσίαση του Thomas Roulet, Associate Professor in Organisation Theory, Judge Business School, University of Cambridge. Η ψυχική υγεία του ανθρώπινου δυναμικού απασχολεί ιδιαίτερα τους ειδικούς το τελευταίο διάστημα καθώς έχουν καταγραφεί σημαντικές επιδράσεις στον άνθρωπο. Ο Καθηγητής θα μιλήσει για την καλή ψυχική υγεία και τα κίνητρα που πρέπει να δίνουν οι εταιρείες στο προσωπικό που εργάζεται εξ αποστάσεως.

Ακολούθως παρουσίαση θα κάνει η Catherine Magelssen, Assistant Professor of Strategy and Entrepreneurship, του London Business School. Η Καθηγήτρια θα παρουσιάσει στο κοινό μερικές στρατηγικές αποφάσεις που καλούνται οι επιχειρήσεις να πάρουν ώστε να είναι πρωτοπόρες στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον. Για τα νέα δεδομένα στον κόσμο του Μάρκετινγκ θα μιλήσει ο Marcel Corstjens, Emeritus Professor of Marketing, του INSEAD. “Are International Retail Buying Groups a force for the Good?” είναι ο τίτλος της παρουσίασής του και ταυτόχρονα η ερώτηση που θα επιδιώξει να απαντήσει.

Το παρών του στο Συνέδριο θα δώσει και η Colleen Cunningham, Assistant Professor of Entrepreneurship and Strategy του Strategy, Eccles School of Business, University

of Utah η οποία, με τη σειρά της, θα μιλήσει για την επιχειρηματικότητα, στη νέα εποχή.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης ενώ κατά τη διάρκεια του γεγονότος οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Summit απευθύνεται σε Στελέχη επιχειρήσεων, Ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, Διευθυντές μάρκετινγκ, ανθρώπινου δυναμικού, πωλήσεων, παραγωγής, Logistics, brands και σε άλλα στελέχη που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στις επιχειρήσεις

Το CIM προωθεί ενεργά την επιχειρηματική εκπαίδευση και προσφέρει προστιθέμενη αξία στα μέλη και στους αποφοίτους του και ως εκ τούτου τα ενθαρρύνει να το παρακολουθήσουν.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: CIM-Cyprus Business School, Πλατινένιος Xορηγός: Green Energy Group Χρυσοί Χορηγοί: Char. Pilakoutas Ltd, VE Very Exclusive Accessories Ltd Αργυροί Χορηγοί: Alphamega Hypermarkets, Cablenet, C.A.PAPAELLINAS Group, Gan Direct, Iron Mountain, McDonald’s, MetLife Χάλκινοι Χορηγοί: Cyfield Group, GR8 Tech, Jamie Oliver Kitchen, KEAN, KPMG, NetU, Remedica, Spyros Vassiliou & Associates LLC, Tototheo Maritime, ZORBAS Group Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus Υποστηρικτές: Commercial General Insurance, Cyprus Forum, DHL Express, LandasColour, LightBlack Solutions, Panayiotides, Photos Photiades Group Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Γίνεται πολυσυλλεκτική η Κύπρος… Οι αναδυόμενες αγορές που αιμοδοτούν τον τουρισμό μας
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Συμμετείχε στις γενικές συνελεύσεις του ICS και του ECSA
Γ. Ανδρονοπούλου: Ο αντίκτυπος της παρουσίας της Microsoft στην Κύπρο-«Ξεκινάμε την μεγαλύτερη επένδυση...»
Προσθήκες υψηλής γαστρονομίας στο Captain's Bar and Terrace του St Raphael Resort (pics)
Mall of Limassol: Έτσι θα μοιάζει το νέο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού από την Atterbury (video)
Ανοίγει γραφείο στην Κύπρο η ΕΤΕπ-«Σημαντική στιγμή, η οικονομία της χώρας θα έχει άμεση εξυπηρέτηση»
Βραβείο Καινοτομίας «Digital Water Award 2024» στο Κέντρο Αριστείας «Κοίος»
Συναγερμός στο Υπ. Οικονομικών για Τρ. Κύπρου-Παρακολουθεί στενά για CarVAl Investors και Caius Capital LLC
Το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ με επίκεντρο τον άνθρωπο
Σημαντική μείωση 11,1% στην τιμή δικαιώματων εκπομπής ρύπων εντός Ιουνίου