Diplomat: Η Βίκη Γ. Αγαθοκλέους brand manager των Lipton και PG Tips

Στο δυναμικό της Diplomat Distributors εντάχθηκε πρόσφατα η Βίκη Γ. Αγαθοκλέους ως brand manager, έχοντας αναλάβει τα νέα προϊόντα Lipton και PG Tips, καθώς και νέες εταιρείες που προτίθεται η Diplomat να αναλάβει τη διανομή τους σύντομα.

Με πολυετή και ευρεία εμπειρία στο marketing, καθώς έχει εργαστεί σε διάφορους τομείς, αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και την περαιτέρω εδραίωσή της στον τομέα των τροφίμων, αλλά και νέων προϊόντων.

Δυναμώνει η αγορά των τροφίμων και του Horeca

«Σκοπός μου είναι να συμβάλω με τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει αυτά τα χρόνια στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Diplomat, να αυξηθεί ο κύκλος εργασιών και τα μερίδια αγοράς στην Κύπρο. Η Diplomat έχει πλάνο να μεγαλώσει πολύ στα τρόφιμα και με την ανάληψη της διανομής των προϊόντων Lipton και PG Tips, αλλά και νέων προϊόντων που έρχονται, ανοίγει και η πόρτα για τον κλάδο του Horeca (ξενοδοχεία/εστιατόρια/καφετέριες)», δηλώνει σχετικά στο InBusinessNews η Βίκη Γ. Αγαθοκλέους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει εργαστεί και στο παρελθόν για τα προϊόντα Lipton και PG Tips, όταν ήταν κάτω από τη Unilever, σημειώνοντας ότι είναι από τα προϊόντα που έχουν μεγάλη προοπτική για ανάπτυξη και που η ίδια προσωπικά αγαπά πολύ.

Διαβάστε εδώ: Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips

Οι 35 νέοι κωδικοί και τα οφέλη του τσαγιού

Επισημαίνοντας ότι το τσάι είναι το πρώτο ρόφημα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά το νερό και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ζουν ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, εξηγεί ότι τόσο το μαύρο όσο και το πράσινο τσάι συμβάλλουν στην ενυδάτωση του οργανισμού, δεν περιέχουν καθόλου θερμίδες και ζάχαρη, ενώ έχουν πολύ πιο λίγη καφεΐνη από τον καφέ.

Παράλληλα, το τσάι είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή (είδος αντιοξειδωτικών), τα οποία βοηθούν το σώμα να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και το προστατεύουν από τις τοξίνες και το stress. Πολλές έρευνες έχουν γίνει που αποδεικνύουν ότι η καθημερινή κατανάλωση τσαγιού μειώνει κατά 20% τις πιθανότητες εγκεφαλικού επεισοδίου και ταυτόχρονα συμβάλλει στη μείωση των καρδιοπαθειών, οι οποίες είναι η πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως.

Από την άλλη, τα αφεψήματα θεωρούνται εδώ και πολλά χρόνια ως ένας πιο φυσικός και υγιεινός φαρμακευτικός τρόπος να δυναμώσει η άμυνα του οργανισμού μας και να καταπολεμήσουμε μια αρρώστια.

Στην γκάμα της Diplomat εντάσσονται 35 νέοι κωδικοί τσαγιών Lipton και PG TIPS. Μαύρο τσάι, ντεκαφεινέ, μαύρο τσάι αρωματισμένο με περγαμόντο, βανίλια-καραμέλα, φρούτα του δάσους, λεμόνι, blueberry muffin σε πυραμίδες, πράσινο τσάι και πράσινα τσάγια εμπλουτισμένα με κίτρο, έντονη μέντα-δυόσμος, λεμόνι-μελισσόχορτο, φράουλα, φραμπουάζ-ρόδι, γκότζι μπέρυ με μύρτιλα, matcha και immune support που περιέχει βιταμίνη C, κουρκουμά, τζίντζερ και λουΐζα και βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού.

Επίσης, προστίθενται στην γκάμα και αφεψήματα, όπως χαμομήλι και μίξη βοτάνων detox, relax, sweet nights που σκοπό έχουν να αποτοξινώσουν, να χαλαρώσουν και να βοηθήσουν όσους δυσκολεύονται να κοιμηθούν με τον πιο φυσικό τρόπο. Τέλος, μαύρο τσάι με λεμόνι και με ροδάκινο σε μορφή σκόνης για την εύκολη παρασκευή ενός παγωμένου τσαγιού για το καλοκαίρι.

Who is who

Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων και το μάρκετινγκ, η Βίκη Γ. Αγαθοκλέους εργάστηκε στην T.K.S Advertising ως product development manager. Στη συνέχεια, εργάστηκε στον τομέα προϊόντων ταχείας κατανάλωσης FMCG, στην CTC Argosy ως marketing manager για 4-5 χρόνια, όπου χειριζόταν προϊόντα από μεγάλες πολυεθνικές, μεταξύ άλλων, Unilever, Kraft, 3M, Melissa Kikizas, Vivartia, Rickmers και Οlympic.

Μετέπειτα, εργάστηκε για 2-3 χρόνια ως brand manager στην A.J.Vouros Ltd για τα προϊόντα της S.C Johnson. Ακολούθως, άνοιξε το δικό της κατάστημα ρούχων «MY WEAR», στη Λάρνακα, από όπου απέκτησε την εμπειρία του λιανικού εμπορίου και του eshop στον χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια, εργάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα ως business development and marketing specialist στην φαρμακευτική εταιρεία Τ.C.Christoforou Ltd προωθώντας συμπληρώματα διατροφής σε γιατρούς και φαρμακεία.

Το 2023 εντάχθηκε στο δυναμικό της Diplomat Distributors ως brand manager και έχει αναλάβει τα νέα προϊόντα Lipton και PG Tips, όπως επίσης και νέες εταιρείες που προτίθεται η Diplomat να αναλάβει τη διανομή τους σύντομα.

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Προκηρύσσει μεγάλη εκστρατεία για το rebranding της Κύπρου ο Invest Cyprus
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Κτηνιατρική Σχολή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο
Γ. Μιχαήλ: Ας πιστέψουμε στην κυπριακή επιχειρηματικότητα, ας γίνουμε μια πραγματικά pro-business κοινωνία
Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ