powered by

«Trust Laws in Cyprus: An International Perspective»: Ένα βιβλίο για όλους τους δικηγόρους (video)

Παρουσία προσωπικοτήτων του νομικού κόσμου η παρουσίαση του βιβλίου από τον STEP Cyprus

Έγκριτοι νομικοί ένωσαν δυνάμεις, εκδίδοντας και κυκλοφορώντας το βιβλίο «Trust Laws in Cyprus: An International Perspective», μέσω του οποίου μεταφέρουν την γνώση και την εξειδίκευσή τους.

Κατά τον χαιρετισμό του στην παρουσίαση του βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαρτίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη στη Λευκωσία, ο πρόεδρος του STEP Europe Paolo Panico αποκάλυψε το παρασκήνιο για το πώς προέκυψε η ιδέα της συγγραφής. Σκοπός – όπως είπε – ήταν να εκδοθεί ένα βιβλίο εξειδικευμένο, στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα κάλυπτε ένα σημαντικό κενό που υπήρχε στη βιβλιογραφία.

Από πλευράς του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, Χρίστος Κληρίδης, αναφέρθηκε στο βιβλίο ως το πρώτο ολοκληρωμένο βιβλίο στα αγγλικά, που καλύπτει το θέμα του Trust Law στην Κύπρο, με πληθώρα συνεισφορών από διακεκριμένους συγγραφείς.

Ο ίδιος συστήνει το βιβλίο σε όλα τα μέλη του Παγκύπριου Δικηγορικού Σύλλόγου, επισημαίνοντας ότι κάθε δικηγόρος, που ασκεί το επάγγελμα, θα πρέπει να φροντίσει να προμηθευτεί ένα αντίτυπο και να εξοικειωθεί με το περιεχόμενο.

Το παρών τους στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο STEP Cyprus, έδωσαν υπουργοί, πρώην υπουργοί και άλλες καταξιωμένες προσωπικότητες του νομικού κόσμου της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective
Ενισχύουν τη συνεργασία τους ΚΣΕΕΚ και AIAD-Πού αποσκοπεί το MoU που υπέγραψαν
Το RMHC Κύπρου τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας με το μεγαλύτερο Family Fun Day
Πρώτο επιστημονικό συνέδριο για τον αυτισμό στο ΤΕΠΑΚ
Στον αστερισμό των 17ων IN Business Awards...Την ερχόμενη Τετάρτη η τελετή απονομής των βραβείων
Γεγονός το PadelPro Corporate Padel Tournament by IN Business-Πώς να δηλώσετε συμμετοχή
Επιστρέφει δυναμικά το 2ο ετήσιο Cyprus Forum London
Κορυφαίοι διεθνείς εμπειρογνώμονες συμμετέχουν στο φετινό Compliance Forum
Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου ενώνουν δυνάμεις για τη «Μπλε διαδρομή»