Τα Arla® protein και τα FULFIL Nutrition, δίπλα στους αθλητές

Δίπλα στους αθλητές του διεθνές αγώνα ορεινής ποδηλασίας Lythrodontas UCI MTB race βρεθήκαν τα προϊόντα Arla® protein και οι πρωτεϊνούχες μπάρες FULFIL. H ποδηλατική διοργάνωση αποτελείτο από ένα αγώνα υψηλών απαιτήσεων όπου αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό αγωνίστηκαν σε μια κυκλική διαδρομή τεσσεράμισι χιλιομέτρων διεκδικώντας μια διάκριση.

arlalythrodontas5

Τα προϊόντα Arla® protein και οι πρωτεϊνούχες μπάρες FULFIL στήριξαν την διοργάνωση, τους αθλητές και όλους τους παρευρισκόμενους, κερνώντας τους από την μεγάλη γκάμα που διέθεσαν. Η πρωτεΐνη και οι βιταμίνες που περιέχουν τα προϊόντα, συμβάλλουν στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, την οποία οι αθλητές χρειάζονται, ώστε να έχουν την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους, τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες τους.

arlalythrodontas2

Τα Arla® protein είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών γαλακτοκομικών προϊόντων για δραστήριους ανθρώπους, που χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους ή που ακολουθούν μια πρωτεϊνούχα δίαιτα. Κάθε συσκευασία Arla® protein, είναι γεμάτη με 25 γραμμάρια πρωτεΐνης στο μπουκάλι ροφήματος, 30 γραμμάρια σε κάθε cottage cheese και 34 γραμμάρια σε κάθε φέτα τυρί. Tα προϊόντα Arla® protein φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και περιέχουν την τέλεια ποσότητα σε μια συσκευασία, που μπορεί να τονώσει τους μύες και να γίνει μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και υγιούς τρόπου ζωής για όσους αγαπάνε την άσκηση και θέλουν να παραμένουν σε φόρμα.

arlalythrodontas3

Οι μπάρες FULFIL από την Ιρλανδία, επεκτάθηκαν γρήγορα στην Ευρωπαϊκή αγορά, στις κατηγορίες protein bar, healthy bar και impulse chocolate bar. Με βασικό συστατικό την ακαταμάχητη γεύση, οι FULFIL αποτελούν μια ιδιαίτερη σειρά από σοκολατένιες ‘’Bars with Benefits’’, με λιγότερο από 3g ζάχαρη, 9 βιταμίνες και 20g πρωτεΐνης. Στην Κύπρο οι FULFIL αγαπήθηκαν αμέσως από τους καταναλωτές, που πάνω από όλα επιλέγουν τον συνδυασμό της υπέροχης γεύσης, μαλακής & σοκολατένιας υφής και φυσικά τα δυνατά οφέλη που τους παρέχουν οι εννέα μοναδικές γεύσεις, μεταξύ των οποίων οι νέες Salted Caramel, Hazelnut Whip, Crispy Peanut και Crispy Caramel.

arlalythrodontas4


Τα προϊόντα Arla® protein διατίθενται στις μεγαλύτερες υπεραγορές του νησιού ενώ οι μπάρες FULFIL, διατίθενται σε υπεραγορές, περίπτερα και γυμναστήρια. Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας η εταιρεία IPH Iakovos Photiades Group of Companies LTD.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor