Η Cyta Business μειώνει το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις

Έχοντας εντοπίσει τις σημαντικότερες ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Κύπρου και στοχεύοντας στη ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, η Cyta Business πραγματοποιεί ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η ψηφιακή ασφάλεια των μικρομεσαίων, η διασφάλιση της οποίας είναι κρίσιμη και αναγκαία.

Τα συστήματα και οι τεχνολογίες επικοινωνιών και πληροφορίας αποτελούν σήμερα από τους πιο σημαντικούς παράγοντες ανάπτυξης και είναι απαραίτητα εργαλεία των λειτουργικών δομών κάθε Οργανισμού. Παράλληλα, με την ανάπτυξη του κυβερνοχώρου, γίνεται όλο και πιο ουσιαστική η ανάγκη προστασίας των ηλεκτρονικών τους συστημάτων, έτσι ώστε οποιαδήποτε τεχνολογική δραστηριότητα να υλοποιείται με ασφάλεια και μηδενικό κίνδυνο.

Στις 28 Μαρτίου 2023 μεταξύ 3:30μμ - 6:00μμ, στο Αμφιθέατρο, στα Κεντρικά Γραφεία Cyta, στη Λευκωσία, η Cyta Business θα πραγματοποιήσει Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις» στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πώς μπορούν να προστατέψουν και να θωρακίσουν την επιχείρησή τους με επιτυχημένες στρατηγικές.

Δηλώνοντας συμμετοχή, το κυπριακό επιχειρείν θα κατανοήσει γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχείρησης αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.

Το Συνέδριο αρχίζει με την παρουσίαση «Cybersecurity: Η νέα διάσταση για τη δημιουργία μιας ανθεκτικής επιχείρησης», όπου η Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, Νίκη Ιωάννου, θα ενημερώσει σχετικά το κοινό, στη συνέχεια παίρνει τη σκυτάλη ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business για να παρουσιάσει διαχειριζόμενες λύσεις ασφάλειας δικτύου που παρέχει η Cyta Business προς τις μικρομεσαίες εταιρείες της Κύπρου. Θα ακολουθήσει παρουσίαση του Πάνου Λιβανού, Principal Manager IoT & MPN της Vodafone Carrier and Partner Services – Enterprise με τίτλο «Vodafone IoT & SME Strategy and Execution».

Δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε, ακόμη, για το περιβάλλον της Τηλεπικοινωνιακής Απάτης στη Cyta και τις βασικές μορφές Τηλεπικοινωνιακής Απάτης με έμφαση στα περιστατικά που αντιμετωπίζονται συχνά στη Cyta. Το θέμα θα αναλύσει με παρουσίασή του, ο Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλειας & Λειτουργίας Δικτύων & Υπηρεσιών της Cyta. Ο Νικόλας Γιάλλουρος, θα λύσει το ερώτημα «How can companies adopt a zero-trust strategy to protect identities, endpoints, data, and infrastructure by leveraging a platform approach?» ανεβαίνοντας στη σκηνή αμέσως μετά. Ο κ. Γιάλλουρος, είναι Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece, Cyprus), της Microsoft.

Το Συνέδριο θα ολοκληρωθεί με πάνελ, μέλη του οποίου θα είναι οι Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων, Cyta Business, Νικόλας Γιάλλουρος, Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece, Cyprus), Microsoft, Πάνος Λίβανος, Principal Manager IoT & MPN, Vodafone Carrier and Partner Services – Enterprise και Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών, Cyta. Οι ομιλητές θα εστιάσουν στο πώς οι επιχειρήσεις μειώνουν το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις.

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Επίσκεψη συνέδρων του Συνασπισμού Europa Uomo της Ευρώπης στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο
Ημερίδα ProW: Η ευζωία των νηπιαγωγών και η θετική σχολική κουλτούρα στο επίκεντρο
CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
O Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
H Epic γιόρτασε την ευρωπαϊκή μέρα για τη θάλασσα με καθαρισμό παραλίας
Το ΙΝΓΚ στον αγώνα κατά της Νόσου του Huntington
Φωτογραφική έκθεση «Η εκστρατεία της Μικράς Ασίας»
O τηλεμαραθώνιος TELETHON επιστρέφει στο ΡΙΚ
Atlantica Hotels & Resorts: Aποκλειστική συνεργασία με το Real Madrid Foundation
Διήμερο πλήρως επιχορηγημένο εργαστήριο για οικογενειακές επιχειρήσεις