Τα premium, casual και διεθνή εστιατόρια του καζίνου θερέτρου

Αντίστροφα μετρά η Melco για το μεγάλο opening του City of Dreams Mediterranean, του πρώτου πολυθεματικού θερέτρου στην Ευρώπη.

Το άνοιγμα του casino resort στη Λεμεσό τοποθετείται εντός του καλοκαιριού, με στόχο να προσελκύσει τόσο εγχώριους όσο και ξένους επισκέπτες. Σημείο αναφοράς αποτελούν τα high end εστιατόρια, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι executive chef των εστιατορίων του City of Dreams Mediterranean ανέλαβε ο σεφ Olivier Belliard, ο οποίος, με την 25ετή εμπειρία του, θα ηγείται μιας ομάδας 200 ταλαντούχων ατόμων. Ο Belliard θα εργαστεί για την υλοποίηση του οράματος της Melco για παροχή στους επισκέπτες του resort κορυφαίων γαστρονομικών απολαύσεων, σύμφωνα με τα διεθνή υψηλά πρότυπα της εταιρείας στον τομέα τροφίμων και ποτών.

Διαβάστε ακόμα:


Επιτόκια, χρηματοπιστωτικές αναταράξεις και οι προκλήσεις για τις κυπριακές τράπεζες

Έτσι θα είναι η νέα αγροτουριστική ανάπτυξη στη Λεμεσό (photos)

Πιο κάτω παρατίθενται οι πρώτες πληροφορίες για τα premium, casual και international εστιατόρια, μπαρ και cafe του πρώτου πολυθεματικού καζίνου της Ευρώπης.

Aura (Διεθνής κουζίνα)

Ένα γαστρονομικό ταξίδι τοπικής και διεθνούς κουζίνας με διαδραστικούς σταθμούς μαγειρικής.

aura (Copy)


Το εστιατόριο 412 θέσεων σερβίρει από υγιεινές επιλογές μέχρι απολαύσεις της Μέσης Ανατολής και ασιατικές σπεσιαλιτέ για πρωινό, όπως επίσης σταθμό παρασκευής πίτσας για τα μικρά παιδιά.

aura2 (Copy)

Το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο θα προσφέρονται σε μπουφέ, καθώς και επιλογές à la carte καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Olea (Premium)

Πρόκειται για την εξέλιξη παραδοσιακών συνταγών σε μια συλλογή μενού με αυθεντικά υλικά από τους καλύτερους τοπικούς παραγωγούς κατευθείαν στο πιάτο. Με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, πολλά λαχανικά καλλιεργούνται σε βιολογικούς κήπους.

olea (Copy)


Στις συνταγές του εστιατορίου 120 θέσεων περιλαμβάνονται φρέσκες και εποχιακές γεύσεις που δημιουργούν μια πραγματική σχέση με τη γη και τη φύση.

olea2 (Copy)

Το Oléa πήρε το όνομά του από τα ελαιόδεντρα που φύονται σε αφθονία στη χλωρίδα της Κύπρου. Στοιχεία που αντιπροσωπεύουν τη μεσογειακή φιλοξενία, που περιβάλλονται σε μια κομψή αρχιτεκτονική ατμόσφαιρα.

Amber Dragon (Premium)

Για τους λάτρεις της πανασιατικής κουζίνας, το εστιατόριο 166 θέσεων προσφέρει έναν συνδυασμό κινέζικων και ιαπωνικών γευστικών δημιουργιών.

amberdragon (Copy)


Σπεσιαλιτέ αποτελεί η πάπια Πεκίνου στον φούρνο, μια παλιά καντονέζικη παραδοσιακή συνταγή που σερβίρεται με σπιτικές τηγανίτες και παραδοσιακά καρυκεύματα από τον ειδικό ξυλόφουρνο. Στο σούσι μπαρ, οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν μπροστά στα μάτια τους την προετοιμασία ιαπωνικών γεύσεων, όπως το σασίμι που σερβίρεται με φρέσκο wasabi.

amberdragon2 (Copy)


Την ίδια ώρα, το dim sum δημιουργήθηκε από παραδοσιακές συνταγές μεταμορφωμένες με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές για μια εντελώς νέα γαστρονομική εμπειρία Η εμπειρία του φαγητού συμπληρώνεται με την ποικιλία από σακέ.

Anais (Premium)

Ένα εποχικό μενού με ανοιχτή κουζίνα, στο οποίο περιλαμβάνονται ευρωπαϊκές, σύγχρονες, signature γεύσεις, αλλά και food pairing, με σπάνιες ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο.

anais (Copy)

anais2 (Copy)


Το premium εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει 92 επισκέπτες.

Center Stage (Casual)

Με χωρητικότητα 103 επισκεπτών, το Center Stage σερβίρει γκουρμέ σάντουιτς, λαχταριστά πιάτα ζυμαρικών, φρέσκες σαλάτες και άλλες δημιουργίες που βρίσκονται στο μενού.

centerstage (Copy)

centerstage2 (Copy)


The Lounge (Διεθνές)

Σύγχρονη γαστρονομική τέχνη σε συνδυασμό με ευφάνταστα κοκτέιλ.

thelounge (Copy)

Το Lounge προσφέρεται για έναν γκουρμέ καφέ από αποκλειστικά χαρμάνια ή ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί, ένα απογευματινό τσάι με νόστιμες μπουκιές, finger food και γλυκό σε ένα κομψό περιβάλλον.

thelounge2 (Copy)


Ο εν λόγω χώρος μπορεί να φιλοξενήσει 58 επισκέπτες.


Aqua Bar (Casual)

Για χαλάρωση με ένα κοκτέιλ και ένα γρήγορο τσίμπημα σε έναν κήπο με πισίνες.

aquabar (Copy)


Στο εστιατόριο Aqua Bar 158 θέσεων σερβίρονται σπιτικές πίτσες ή τα signature fish & chips, με σπιτικά aioli και τοπικές πατάτες.

aquabar2 (Copy)


Για τους λάτρεις του εκλεπτυσμένου φαγητού προτείνεται το yellowfin tuna poke bowl με ασιατικά τουρσιά και sprouts.

Veranda Cafe (Casual)

Προτείνεται για ένα ιταλικό παγωτό, έναν signature καφέ, ένα smoothy ή ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό.

verandacafe (Copy)

verandacafe2 (Copy)


Το Veranda Café 120 θέσεων είναι απλός και χαλαρός ημερήσιος προορισμός για το απόλυτο σάντουιτς, μια υγιεινή μπάρα, ένα επιδόρπιο ή ακόμα και ένα δροσιστικό ποτήρι Prosecco.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024