powered by

Το παραθαλάσσιο resort που πωλείται έναντι €4.5 εκατ.

Ένα τουριστικό συγκρότημα στην Πάφο, το οποίο βρίσκεται στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Gordian.

Το ακίνητο, το οποίο πωλείται έναντι €4.5 εκατ., ανήκει κατά 84% σε ένα τουριστικό συγκρότημα με το όνομα «Nicki Holiday Resort», στην Πόλη Χρυσοχούς.

Βρίσκεται 1,5 χλμ. από το λιμάνι Λατσιού και 1 χλμ. από το κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, με τη δημοτική παραλία να βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

polisxrysoxouscomplex2

Το ακίνητο εφάπτεται στη λεωφόρο Ακάμαντος, ο οποίος είναι ο κεντρικός παραλιακός δρόμος της Πόλης Χρυσοχούς.

polisxrysoxouscomplex3


Διαμερίσματα, εστιατόρια και καταστήματα

Το τουριστικό συγκρότημα αποτελείται από 10 blocks πλήρως επιπλωμένων διαμερισμάτων (συνολικά 125), δύο εστιατόρια, δύο καταστήματα, ένα lounge, ένα γήπεδο τένις, μια παιδική χαρά, δύο εξωτερικές πισίνες και βοηθητικό χώρο στο υπόγειο.

polisxrysoxouscomplex4

Η Gordian κατέχει μερίδιο 84% του συνόλου του έργου που αντιστοιχεί σε 97 διαμερίσματα, δύο εστιατόρια, δύο καταστήματα, ένα lounge, βοηθητικούς χώρους εστιατορίου, μια παιδική χαρά και μερίδιο των κοινόχρηστων χώρων.

polisxrysoxouscomplex5

Το συγκρότημα κατασκευάστηκε σε δύο φάσεις. Τα blocks 100-300 χτίστηκαν το 1990 και τα υπόλοιπα το 2001. Το block 800 πουλήθηκε, μαζί με τα 11 διαμερίσματα από τα τετράγωνα 200, 500 και 600.

polisxrysoxouscomplex6

Σημειώνεται ότι το ακίνητο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενοδοχειακά διαμερίσματα, ενώ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση με δυνητικά υψηλά έσοδα από ενοίκια.

polisxrysoxouscomplex7


Οι καλυμμένοι χώροι του έργου φτάνουν τα 5.395 τ.μ., ενώ η συνολική έκταση τα 5.568 τ.μ.

polisxrysoxouscomplex8

Δειτε Επισης

Το The Landmark Nicosia Towers με την σφραγίδα ποιότητας της Alusteel
Καμπανάκι Συμβουλίου Εγγραφής Κτηματομεσιτών: 125 καταδίκες για παράνομη κτηματομεσιτεία το 2024
Περισσότερα από 60 ακίνητα με €0 επιφυλασσόμενη τιμή-Δημοπρασία ακινήτων από Altia και BidX1 στις 14 Μαΐου
PwC Κύπρου: Η κυπριακή αγορά ακινήτων διατήρησε τη δυναμική της και το 2024
Η Altia ενισχύει την παρουσία της με συμμετοχή στην REALTYon Expo 2025
Τα αρχαιολογικά ευρήματα στον Ακάμα αλλάζουν τα δεδομένα εν μέσω αναπτυξιακών έργων
Τρεις Κύπριοι στην ηγεσία διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών πολιτικών μηχανικών
Αγορά ακινήτων-Πάφος: Η τιμολόγηση-κλειδί των €300–€400 χιλ. και ο κίνδυνος ακίνητα να βρεθούν εκτός αγοράς
Altia: Με επιτυχία το ετήσιο γεύμα εργασίας με συνεργάτες
Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου: Προκήρυξη για πεντάστερο ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στη Γεροσκήπου