Μοναδικές οικιστικές και εμπορικές ευκαιρίες από την Altamira Real Estate

Δελεαστικές επιλογές ακινήτων σε περιοχές με ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy, ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες, καταστήματα και οικιστικά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λάρνακας και της Πάφου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.


Λευκωσία

Ξεκινώντας από την επαρχία Λευκωσίας και τον Δήμο Στροβόλου, εντοπίσαμε τρία διαμερίσματα σε μοντέρνα πολυκατοικία, τα οποία πωλούνται στην τιμή των €440.000.

altamira02032023prwtotria

Το κάθε διαμέρισμα διαθέτει δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης και μιας αποθήκης στο ισόγειο. Το ένα διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 50 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 10 τ.μ., και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο. Το δεύτερο και το τρίτο διαμέρισμα βρίσκονται στον δεύτερο όροφο και έχουν εμβαδόν 102 τ.μ. και 88 τ.μ., αντίστοιχα.

altamira02032023oikistiko

Σε ελκυστική τοποθεσία της Αγλαντζιάς, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €240.000. Έχει εμβαδόν 521 τ.μ. και συνολικό πρόσωπο περί τα 23 μέτρα, ενώ βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και στον κυκλικό κόμβο της συμβολής των λεωφόρων Αγλαντζιάς και Λάρνακος. Το γεγονός ότι το οικόπεδο εμπίπτει εντός πολεοδομικής ζώνης Κα4 με συντελεστή δόμησης 120%, επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας και καθιστά το ακίνητο ιδανική επιλογή τόσο για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και για ιδιώτες.

Σε ακίνητο επί της πολυσύχναστης λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και έναντι €280.000, πωλούνται δύο ενοποιημένα καταστήματα με μεσοπάτωμα. Το ενοποιημένο κατάστημα είναι γωνιακό και χρησιμοποιείται ως χώρος πώλησης αυτοκινήτων. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με γραφείο και μεσοπάτωμα με αποθηκευτικό χώρο, κουζίνα, γραφείο, αποχωρητήριο και βεράντα. Το ενοποιημένο κατάστημα έχει εμβαδόν 145 τ.μ., το μεσοπάτωμα 55 τ.μ. και η βεράντα 14 τ.μ.. Το ακίνητο ενοικιάζεται προς €950/μήνα με απόδοση 4%.


Λάρνακα/ Ελ. Επαρχία Αμμοχώστου

Στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και τον Δήμο Παραλιμνίου, ξεχωρίσαμε δύο κενά διαμερίσματα εμβαδού 65 τ.μ., τα οποία αποτελούνται από σαλόνι, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο/μπάνιο. Αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση και πωλούνται στην τιμή των €65.000 το καθένα.

Στον Δήμο Παραλιμνίου, στην εξαιρετική τιμή των €85.000, πωλείται ακόμη, μεζονέτα δυο υπνοδωματίων. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, αποχωρητήριο, δυο υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ. καθώς επίσης, βεράντες και αυλή συνολικής έκτασης 51 τ.μ..

Επιπρόσθετα, στην κοινότητα Αχερίτου, εντοπίζουμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, στην τιμή των €160.000. Η κατοικία, εμβαδού 130 τ.μ., διαθέτει βεράντες, αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αυλής και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Ενοικιάζεται προς €500/μήνα και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση.

Στην καρδιά της Λάρνακας, το ενδιαφέρον κεντρίζει ετοιμοπαράδοτη κατοικία με υπόγειο, η οποία πωλείται στην τιμή των €355.000.

altamira02032023etoimoparadoti

Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο και πλυσταριό. Ο όροφος διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια/αποχωρητήρια. Στο υπόγειο υπάρχει ένα δωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους, κουζίνα/πλυσταριό, τραπεζαρία, γραφείο, χώρος στάθμευσης και μηχανοστάσιο. Το εμβαδόν του ανέρχεται σε 230 τ.μ., του υπογείου σε 140 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 28 τ.μ.. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες. Στην ίδια περιοχή πωλείται ημιτελής διώροφη κατοικία έναντι €150.000. Η κατοικία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τον σκελετό, την τοιχοποιία, τα πατώματα και τις εξωτερικές πόρτες/παράθυρα. Εσωτερικά αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας, κουζίνα, αποχωρητήριο, τέσσερα υπνοδωμάτια, πλυσταριό και δυο ντους. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και βεράντες. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 190 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ.. Το γεγονός ότι η κατοικία παραμένει ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα στους αγοραστές να επιλέξουν τα τελειώματα της επιλογής τους.

Στο κέντρο της πόλης του Ζήνωνα, εντοπίσαμε επίσης, διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου σε εξαιρετικό επίπεδο συντήρησης, στην ενδεικτική τιμή των €85.000. Έχει εμβαδό 50 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, κουζίνα, μπάνιο/αποχωρητήριο, βεράντα και ένα υπνοδωμάτιο.

Στο Καλό Χωριό Λάρνακας, ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη split-level κατοικία 220 τ.μ. στην τιμή των €250.000. Η κατοικία διαχωρίζεται σε υπόστεγο, ισόγειο και ημιώροφο, ενώ εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και είναι κατάλληλη για να καλύψει τις απαιτήσεις μίας πολυμελούς οικογένειας. Επιπλέον, στην κοινότητα Αλεθρικού, πωλείται διώροφη κατοικία με πισίνα, στην τιμή των €210.000. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 166 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και τέσσερα υπνοδωμάτια. Είναι κενή και κατάλληλη τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

altamira02032023diorofipisina

Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου είναι η επόμενη προσφορά που εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate. Το ακίνητο, που βρίσκεται στην Τερσεφάνου, κοντά στην πόλη της Λάρνακας και το αεροδρόμιο, έχει εμβαδόν 64 τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €71.000. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο, είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.


Λεμεσός

Στο Πισσούρι στην επαρχία Λεμεσού, πωλούνται δύο ευρύχωρες κατοικίες στην τιμή των €640.000. Η πρώτη είναι ολοκληρωμένη και διαθέτει υπόγειο (110 τ.μ.), ισόγειο, όροφο και σοφίτα. Έχει συνολικό εμβαδό κλειστών χώρων 180 τ.μ.. Η δεύτερη κατοικία είναι ημιτελής. Το εμβαδόν και η κατανομή των χώρων της είναι ίδια με της ολοκληρωμένης κατοικίας. Το καθαρό εμβαδόν του τεμαχίου είναι 1,520 τ.μ. και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για επένδυση.

Έναντι μόλις €100.000 διατίθεται ακίνητο με δύο κατοικίες στην ορεινή κοινότητα Τρεις Ελιές. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 310 τ.μ.. Η ισόγεια κατοικία (80 τ.μ.) αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ενώ η δεύτερη (60 τ.μ.) από δύο υπνοδωμάτια. Οι δύο οικίες έχουν βεράντες και αυλή, ενώ είναι κενές και αποτελούν ιδανική επιλογή για χρήση ως εξοχική κατοικία.


Πάφος

Στην Κισσόνεργα ξεχωρίσαμε διώροφο κτήριο μικτής χρήσης, στην ενδεικτική τιμή των €350.000. Βρίσκεται σε μία από τις πιο πολυσύχναστες λεωφόρους της κοινότητας, σε μία τοποθεσία με μεγάλο αριθμό τουριστικών καταλυμάτων και εξαιρετικές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες. Το μερίδιο που διατίθεται προς πώληση αντιστοιχεί σε δύο καταστήματα ισογείου (με εμβαδόν κλειστών χώρων 43 τ.μ. και μεσοπάτωμα 21 τ.μ., το καθένα) και ένα ημιτελές διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση.

Παραδοσιακή διώροφη κατοικία πωλείται στη γραφική κοινότητα Κοιλίνειας, στην ορεινή Πάφο. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €50.000 και αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, εξωτερικό αποχωρητήριο με ντους, καθιστικό και κουζίνα. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 78 τ.μ. και ακάλυπτη βεράντα 42 τ.μ.. Αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση καθώς και για χρήση ως εξοχική κατοικία.

Τέλος, στην πανέμορφη Λυσό και έναντι μόλις €120.000, εντοπίζουμε ισόγεια κατοικία 180 τ.μ.. Η κατοικία είναι κτισμένη με παραδοσιακό τρόπο και διαθέτει αυλή με βοηθητικό κτήριο 11 τ.μ.. Η κατοικία είναι κενή και κατάλληλη για ιδιόχρηση ή/και για ενοικίαση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
ΚΟΕ Πανεπιστημίου Κύπρου: Οριακή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Απρίλιο