Powered by

Η Huawei Κύπρου στέλνει μια τυχερή φοιτήτρια στην Ισπανία

Η Huawei Κύπρου στέκεται στο πλευρό των γυναικών που καινοτομούν, δίνοντας την ευκαιρία σε μια τυχερή φοιτήτρια να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν στο φετινό EAL Summer School, από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου!

[Λευκωσία, Κύπρος, 02 Μαρτίου 2023] Μετά την επιτυχία του περσινού School of Female Leadership in the Digital Age στην πόλη της Πράγας, το Θερινό Σχολείο της European Academy of Leadership επιστρέφει. Η εκπαιδευτική πρωτοβουλία της Huawei συνεχίζεται και τη φετινή χρονιά, αποδεικνύοντας τη σταθερή δέσμευση της εταιρείας στην προάσπιση της ισότητας και την προώθηση της γυναικείας ηγεσίας στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής που διανύουμε. Από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου, η Βαλένθια της Ισπανίας θα γίνει το σημείο συνάντησης για τις γυναίκες-ηγέτες του μέλλοντος.

Στόχος του EAL Summer School είναι να δώσει στις γυναίκες από κάθε γωνιά της Ευρώπης την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, να καλλιεργήσουν πολύτιμες ψηφιακές δεξιότητες και να πρωτοστατήσουν σε μια ψηφιακή εποχή που θα είναι ισότιμη, συμπεριληπτική και χωρίς διακρίσεις. Στην πρωτοβουλία αυτή συμμετέχει περήφανα η Huawei Κύπρου. Από τη θέση της ως αρωγός στα όνειρα των Κυπρίων φοιτητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών, η Huawei Κύπρου προσφέρει τη δυνατότητα σε μία φοιτήτρια να παρακολουθήσει από κοντά και να συμμετάσχει στις εργασίες του 3ου School of Female Leadership in the Digital Age, καλύπτοντας όλα τα έξοδα.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ημερίδες, masterclasses και workshops, με τη συμμετοχή κορυφαίων εκπροσώπων από τον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα, οι μαθήτριες του EAL Summer School θα αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια, τη βιωσιμότητα, τη χρήση κώδικα, την υλοποίηση μιας επιχειρηματικής ιδέας κ.α.

«Όλες οι γυναίκες, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, πρέπει να μπορούν να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογικής επανάστασης, γι’ αυτό και το πρόγραμμα σπουδών μας παρέχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν κατά τη διάρκεια της ψηφιακής αυτής μετάβασης» δήλωσε ενόψει του 3ου Summer School For Female Leadership In The Digital Age, η Berta Herrero, Επικεφαλής Ισότητας, Διαφορετικότητας και Ένταξης της Huawei Europe και διευθύντρια του προγράμματος.

Οι συμμετέχουσες θα συζητήσουν και θα ανταλλάξουν ιδέες με επιτυχημένους επιχειρηματίες, υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και πρωτοπόρους μέντορες, οι οποίοι θα αναλύσουν τα χαρακτηριστικά της σύγχρονης γυναίκας-ηγέτη. Δέσμευση της Huawei παραμένει η μείωση του χάσματος μεταξύ των φύλων και η δημιουργία μιας ισότιμης και περισσότερο βιώσιμης Ευρώπης.

Όπως και τα προηγούμενα έτη, μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ηγέτες επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς, υπερασπιστές της ισότητας και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών από όλη την Ευρώπη θα επιλέξει τους 29 συμμετέχοντες που θα λάβουν πλήρη υποτροφία για να λάβουν μέρος σε αυτό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που περιλαμβάνει masterclasses, ομαδικές εργασίες, ενεργή μάθηση και πολιτιστικές εμπειρίες. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2023 στην ιστοσελίδα του European Leadership Academy’s.

Δειτε Επισης

Η Kyndryl στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference
Samsung Electronics: Αποκαλύπτει τις foldable συσκευές επόμενης γενιάς στο Galaxy Unpacked
TechIsland-Mercer: Ξεκίνησε η πρώτη έρευνα για τις αμοιβές στον τομέα του ΙΤ στην Κύπρο
Εντυπωσιάζει το Πλανητάριο Κύπρου στην Ταμασσό-Δείτε εικόνες από τα εγκαίνια
Σε άλλη διάσταση η Κύπρος... Ανοίγει τις πόρτες του το Πλανητάριο στην Ταμασσό (pics)
Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις: Ένα ταξίδι κυβερνοασφάλειας
Π. Παντζαρής: Ραγδαία άνοδος στις τηλεπικοινωνιακές απάτες
N. Γιάλλουρος: Οι λύσεις κυβερνοασφάλειας ΜμΕ να έχουν εύρος και βάθος
Χ. Μενελάου: H προστασία ΜμΕ στο εξελισσόμενο τοπίο των κυβερνοαπειλών
Cyber security: Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις