powered by

Melco Cyprus: Διοργάνωσε εκστρατεία καθαρισμού ποδηλατόδρομου

Εκστρατεία καθαρισμού και συντήρησης ποδηλατόδρομου κοντά στην κοινότητα Ύψωνα διοργάνωσε στις 12 Μαρτίου η Melco Cyprus, διαχειρίστρια εταιρεία των Cyprus Casinos (C2) και του City of Dreams Mediterranean.

Πέραν των 60 ατόμων, εκ των οποίων αρκετά μέλη του προσωπικού της Melco με τις οικογένειές τους, καθώς και μέλη της εθελοντικής οργάνωσης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ΔΙΑΣΩΣΗ-1, ο Δήμαρχος Ύψωνα, κ. Παντελής Γεωργίου και άλλοι αξιωματούχοι, έλαβαν μέρος στην εκστρατεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Βούναρου.

Οι εθελοντές συνέλεξαν απορρίμματα από την περιοχή και εργάστηκαν για την επέκταση του μονοπατιού, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από ποδηλάτες, απομακρύνοντας θάμνους και πέτρες από ένα τμήμα του, μήκους ενός περίπου χιλιομέτρου.

Ο Αντιπρόεδρος του Τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού του City of Dreams Mediterranean, κ. Μέλιος Αριστείδου, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ύψωνα και τους κατοίκους της περιοχής για τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας.

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας που αφιέρωσαν χρόνο για να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια. Η ευημερία της τοπικής κοινωνίας στην οποία ανήκουμε είναι υψίστης σημασίας για τη Melco, ενώ αυτού του είδους δραστηριότητες έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα οφέλη ενός υγιούς τρόπου ζωής και ενός καθαρού περιβάλλοντος», ανέφερε.

Η στήριξη των κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιείται αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Melco. Η δέσμευση της εταιρείας για διασφάλιση της περιβαλλοντικής και κοινωνικής βιωσιμότητας αντικατοπτρίζεται στις αποφάσεις που έχει λάβει σχετικά με τη λειτουργία και στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ οι βέλτιστες πρακτικές που ακολουθεί εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας του Ομίλου ‘RISE to go Above & Beyond’.

Δειτε Επισης

Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την κατασκευή κεντρικού σταθμού λεωφορείων Λάρνακας-Στα €7 εκατ. η αξία
Διευκρινήσεις Αρχής Λιμένων Κύπρου για την πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος στην Μαρίνα Λάρνακας
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία η βιομηχανική παραγωγή...Αυξημένη κατά 3,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου
Υιοθετήθηκαν 95 πλοία εταιρειών-μελών του ΚΝΕ από ισάριθμες τάξεις δημοτικών σχολείων σε όλη την Κύπρο
ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει την πρόθεση εισαγωγής των μετοχών της Eurobank Α.Ε. στο ΧΑΚ
Κάνει... παιχνίδι ο Budzinski-Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο νέος μέτοχος
CBN Young Dragon Awards: Ξεκινά στις 3 Ιουλίου το open call για την υποβολή υποψηφιοτήτων-Όλες οι πληροφορίες
22ο Συνέδριο Advertising, Marketing, Media & Communication: Εκεί όπου συναντήθηκαν οι ιδέες που διαμορφώνουν το αύριο(pics)
Πρόγραμμα ESSO Safe Vision: Δωρεάν οπτικομετρήσεις για οδηγούς σε όλη την Κύπρο
Κωνσταντίνα Στυλιανού: Κινητήριος δύναμη για παιδιά με αυτισμό για δύο συνεχόμενα έτη το κέντρο «Χρώμα & Φως» της XM