Στoν Aνδρέα Παπανησιφόρου το Finance & Technology Award

Ο CFO και Deputy Chief Executive Officer της Uniteam Group of companies Ανδρέας Παπανησιφόρου, απέσπασε το βραβείο CFO κατά τα IN Business CFO Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023.

«Ο Ανδρέας Παπανησιφόρου εντάχθηκε στην Uniteam Marine ως οικονομικός ελεγκτής το 2009 και διορίστηκε οικονομικός διευθυντής (CFO) του ομίλου εταιρειών Uniteam το 2014. Εκτελεί επιπλέον χρέη αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου εταιρειών Uniteam και διευθύνοντος συμβούλου της Uniteam Global Business Services.

Εργαζόμενος στον σχεδιασμό νέων επιχειρήσεων και την οικονομική στρατηγική, διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διαχείριση στρατηγικών συμμαχιών και στη σύνδεση με τα ενδιαφερόμενα μέρη του ομίλου Uniteam. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται ο σχεδιασμός και η εφαρμογή οικονομικών και λογιστικών διαδικασιών, καθώς και κατάλληλων εσωτερικών ελέγχων για τη διασφάλιση της φορολογικής, νομικής και κανονιστικής συμμόρφωσης όσον αφορά όλες τις οικονομικές λειτουργίες.

Ο Ανδρέας ηγείται της Uniteam Global Business Services για την υποστήριξη των πελατών σε όλους τους βασικούς επιχειρηματικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της τεχνολογίας πληροφοριών και των ανθρώπινων πόρων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στις κύριες δραστηριότητές τους, να αναπτύξουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να αναπτυχθούν με βιώσιμο τρόπο. Ένας βασικός τομέας εστίασης είναι η προώθηση ανθρώπινων πρακτικών που ενθαρρύνουν μια κουλτούρα μάθησης χωρίς αποκλεισμούς, καθώς και πρωτοβουλίες βελτίωσης με ιδιαίτερη έμφαση στη ψηφιακή καινοτομία.

Είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και του Σύνδεσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) . Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Λογιστική, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων».

Κύριος χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: JCC Payment Systems, Supernova

Υποστηρικτής: Grey Goose®, UNICARS

Με την στήριξη: Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha TV, CBN (Cyprus Business News), περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness, Super FM

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού