Μέχρι 29 Μαρτίου οι αιτήσεις για κρατικό περίπτερο στην έκθεση «GITEX»

Η 29η Μαρτίου του 2023 η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων αναφορικά με το Σχέδιο Χορηγίας προς κυπριακές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών για συμμετοχή στο κρατικό περίπτερο στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής «GITEX», σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας (ΥΕΕΒ).

Αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβάλλονται μετά τις 29/03/2023 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Σε ανακοίνωση το ΥΕΕΒ αναφέρει πως, στο πλαίσιο του «Σχεδίου Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας De Μinimis προς κυπριακές επιχειρήσεις για συμμετοχή σε εκθέσεις Υπηρεσιών στο εξωτερικό, στις οποίες το ΥΕΕΒ συμμετέχει με κρατικό περίπτερο», προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής «GITEX», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι, από τις 16 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2023.


Η συμμετοχή του Υπουργείου στην εν λόγω έκθεση αποσκοπεί στο να συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, στην προβολή του τομέα της τεχνολογίας και πληροφοριών και κατ΄ επέκταση στην αύξηση των εξαγωγών τόσο σε υφιστάμενες όσο και νέες αγορές.

Το ΥΕΕΒ τονίζει ότι οι συμμετέχοντες στο κρατικό περίπτερο θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν και να προωθήσουν τις τεχνολογίες τους, καθώς και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσης και επιχειρηματικής συνεργασίας που προσφέρονται τόσο με ξένες εταιρείες-εκθέτες όσο και με επαγγελματίες επισκέπτες.

Αναφέρει ότι περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την έκθεση υπάρχουν στην ιστοσελίδα των διοργανωτών, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.gitex.com/.

Προσθέτει ότι η αίτηση συμμετοχής και ο ενημερωτικός οδηγός διατίθενται από την Υπηρεσία Εμπορίου, Κλάδος Προώθησης Υπηρεσιών, καθώς επίσης και μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου: «Προκήρυξη Σχεδίου για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο στην Έκθεση Τεχνολογίας και Πληροφορικής GITEX».

Τέλος, το ΥΕΕΒ αναφέρει ότι οι αιιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ιδιοχείρως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή με ιδιωτικό courier.

Δειτε Επισης

Κορίτσια στην κορυφή της πληροφορικής-Χρυσή διάκριση για την Κύπρο στην EGOI 2025
Smart Cyprus: Η εμβληματική εθνική πρωτοβουλία για ένα πράσινο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης-Τι προβλέπει η πρώτη φάση
Η Pure Storage φέρνει στην αγορά το νέο Enterprise Data Cloud–Η επανάσταση στη διαχείριση δεδομένων
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επιταχύνει την εξέλιξη του CRM
H modular, AI-driven πλατφόρμα της CyberSift, που βοηθά τους οργανισμούς να βρίσκονται μπροστά από τις κυβερνοαπειλές
Επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη από την AWS-Σημαντικές ανακοινώσεις στο Summit της Νέας Υόρκης
Στην κυπριακή αγορά μέσω Span Hellas A.E. η διεθνής εταιρεία πληροφορικής Span με έδρα την Κροατία
Ο Λευτέρης Αραπάκης και το δίκτυο της Enaleia αξιοποιούν την τεχνολογία και καθαρίζουν τη Mεσόγειο
Η TalosCo Business Solutions Ltd στο πρώτο Cloud Tech Expo Cyprus 2025
Επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία Warner Bros. Discovery και Cablenet-Λανσάρουν το HBO Max