Μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων και αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιλογές ακινήτων σε περιοχές με ιδιαίτερη ζήτηση παρουσιάζει και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Ξεχωρίζουν διαμερίσματα και μεγάλα οικιστικά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Πάφου αλλά και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Σε ήσυχη περιοχή του Αρχάγγελου, μόλις 250 μέτρα από το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, πωλείται ημιανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1995 και το συνολικό της εμβαδόν ανέρχεται σε 200 τ.μ. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή με κήπο, μηχανοστάσιο, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Πωλείται έναντι €270.000.

Στον Στρόβολο, πολύ κοντά στη Λεωφόρο Αρμενίας, εντοπίζεται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, με συνολικό εμβαδόν 112 τ.μ., το οποίο πωλείται στην τιμή των €100.000. Πρόκειται για εξαιρετική τοποθεσία με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για διαμερίσματα. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας που ανεγέρθηκε το 1984. Διαθέτει δικό του καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη.

Στην Λακατάμεια, σε μια ιδιαίτερα ήσυχη και ελκυστική περιοχή, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο μόλις 500 μέτρα από τον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου. Πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και τοποθετείται επί χώρου πρασίνου. Το ακίνητο εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Κα7, επιτρέποντας την ανάπτυξη διώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 80%. Πωλείται έναντι €110.000.

Ημιανεξάρτητη κατοικία στη Λακατάμεια

Στο Δάλι εντοπίσαμε οικόπεδο, μόλις 450 μέτρα από το γήπεδο του Χαλκάνωρα. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια και τοποθετείται επί εγγεγραμμένου δημόσιου δρόμου με πρόσωπο 17 μέτρα. Αποτελεί ιδανική επένδυση για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και για ιδιώτες και πωλείται στην ελκυστική τιμή των €120.000.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Σε εξαιρετική και περιζήτητη τοποθεσία στη Γερμασόγεια εντοπίζεται διώροφη κατοικία με πισίνα. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1990, σε χωράφι με συνολικό εμβαδόν 1.822τ.μ. και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και το εμβαδόν των εσωτερικών της χώρων ανέρχεται σε 300 τ.μ., προσφέροντας ιδιαίτερη άνεση. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν να αγοράσουν ακίνητο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία στην Λεμεσό. Πωλείται στην τιμή των €600.000.

Διώροφη κατοικία στη Γερμασόγεια

Σε ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον Ύψωνα, εντός βρετανικών βάσεων, εντοπίζεται ανεξάρτητη διώροφη κατοικία. Είναι μεταλλικής κατασκευής και χτίστηκε το 2009. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και το εμβαδόν των εσωτερικών της χώρων ανέρχεται σε 306 τ.μ. και των βεραντών της σε 112 τ.μ. Διαθέτει, επίσης, κήπο, κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση και πωλείται έναντι €400.000

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην τιμή των €140.000 πωλείται διώροφο κτήριο στην Ξυλοφάγου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο εργαστηρίου, ενώ στον όροφο υπάρχει οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Το εμβαδόν του ισογείου ανέρχεται σε 200 τ.μ. και του διαμερίσματος σε 184 τ.μ.

ΠΑΦΟΣ

Στην Αργάκα, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, εντοπίζεται μεζονέτα δύο υπνοδωματίων, πολύ κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Η μεζονέτα αποτελείται από κουζίνα/σαλόνι ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο, ενώ στον όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 86 τ.μ, της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ και των ακάλυπτων βεραντών σε 18 τ.μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεζονέτα είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Στη Γεροσκήπου, σε απόσταση μόλις 390 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο με εξαιρετικές προσβάσεις στην πόλη της Πάφου. Το εμβαδόν του ανέρχεται στα 658 τ.μ. και απολαμβάνει ωραία θέα προς την γύρω περιοχή και την θάλασσα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες ή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και πωλείται στην τιμή των €120.000.

Στην τιμή των €175.000 πωλείται γραφείο με εμβαδόν 229 τ.μ. στην Πόλη Χρυσοχούς, σε απόσταση μόλις 125 μέτρων από την Υπεραγορά «Παπαντωνίου». Ανεγέρθηκε το 2011, βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από χώρο υποδοχής, γραφεία λογιστών, κουζίνα, αποχωρητήρια ανδρών/γυναικών, δωμάτιο φωτοτυπικής, αρχείο, γραφείο διευθυντή, γραφείο υποδιευθυντή, γραφείο συνεδριάσεων και βεράντες. Το ακίνητο είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Σε ειδυλλιακή τοποθεσία της Πέγειας πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην τιμή των €105.000.Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Coral View» το οποίο ανεγέρθηκε το 2006 και απολαμβάνει ωραία θέα προς την θάλασσα.

Στην Τίμη της Πάφου, μόλις 750 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου πωλείται διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, με συνολικό εμβαδόν 128 τ.μ. Η κατοικία βρίσκεται στο νότιο τμήμα του ακινήτου και αποτελεί το μισό μερίδιο με εμβαδό γης 114 τ.μ. Είναι κενή και θεωρείται κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση. Πωλείται έναντι €85.000

Σπίτι στην Τίμη Πάφου

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Σε οικιστική περιοχή του Παραλιμνίου, κοντά σε όλων των ειδών υπηρεσίες και διευκολύνσεις, πωλείται οικόπεδο στην τιμή των €120.000. Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια εδάφους και τοποθετείται επί δημοσίου δρόμου. Εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Κα8, που επιτρέπει την ανάπτυξη διώροφου κτηρίου με συντελεστή δόμησης 60%.

Οικόπεδο στην Αμμόχωστο

Σε ήσυχη οικιστική περιοχή, κοντά στη Λίμνη Παραλιμνίου πωλείται οικιστικό οικόπεδο με εξαιρετικές προσβάσεις προς τους γειτονικούς δήμους, τις όμορφες παραλίες της περιοχής και την τουριστική περιοχή του Πρωταρά. Το ακίνητο διαθέτει κανονικό σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια και τοποθετείται επί της οδού Ανδρέα Παναγίδη. Ο συντελεστής δόμησης του είναι 90% γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτιρίου. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Πωλείται στην τιμή των €80.000

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή για το κούρεμα- Ορθά έγινε απομείωση των καταθέσεων έκρινε το Δικαστήριο
Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα