Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου)

Ο Γεώργιος Αγιουτάντης διορίστηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (Κύπρου) Λτδ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον Μαρίνη Στρατόπουλο για την ουσιαστική και πολύτιμη συνεισφορά του στις εργασίες της Τράπεζας υπό την ιδιότητα του Διευθύνοντος Συμβούλου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι ο κ. Στρατόπουλος θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στην Τράπεζα από τη θέση του Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Ανδρέας Πουλλικκάς: Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Frederick
Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής