Συνέδριο ΣΤΕΚ με θέμα «Τουρισμός: Η πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη»

Ακολουθώντας την επιτυχία του περσινού συνεδρίου, ο ΣΤΕΚ διοργανώνει και φέτος το ετήσιο συνέδριό του με θέμα «Τουρισμός: Η πορεία προς τη βιώσιμη ανάπτυξη». Το φετινό συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, έχει εξελιχθεί έτσι ώστε να συμπεριληφθούν τα πλέον επίκαιρα και κρίσιμα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ειδικά σε μία περίοδο που επικρατεί έντονη αβεβαιότητα για τις οικονομικές προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Κώστας Κουμής, ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, κ. Irfan Siddiq, η Πρέσβης της Γερμανίας στην Κύπρο, κα Anke Schlimm, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κ. Γιάννης Νικολαΐδης και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδας, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου, καθώς και επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα όπως η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές του τομέα, η αξιοποίηση καινοτόμων λύσεων και η συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας, οι ενεργειακές προκλήσεις και η γενικότερη προσπάθεια που απαιτείται για ενίσχυση του ποιοτικού τουρισμού στο πλαίσιο της Βιωσιμότητας.

Παράλληλα με το συνέδριο θα διεξαχθεί εξειδικευμένη έκθεση στην οποία θα παρουσιαστούν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Δειτε Επισης

Έργα αναβάθμισης παραλιών στην Πόλη Χρυσοχούς
Κ. Κουμής: Δύσκολο και απαιτητικό έργο η τουριστική αναβάθμιση της Λευκωσίας
Υφ. Τουρισμού και Γερμανίδα πρέσβειρα συζήτησαν ειδικές μορφές τουρισμού
Πιάτσα Καλαμάκι: Το ελληνικό street food που έβαλε στο μάτι την Κύπρο
Η κυπριακή start-up που βραβεύτηκε στη διεθνή έκθεση φαγητού IFE
Σε εργαστήρια για τον τουρισμό στην Πολωνία συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου
Δίωρη αυθόρμητη στάση εργασίας στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου
Η Emirates αποκαλύπτει την ανανεωμένη εμφάνιση των αεροσκαφών της
Το Ζακάκι έχει πλέον το δικό του εστιατόριο McDonald’s
Στο λιμάνι Λεμεσού το νέο υβριδικό Ferry «P&O Pioneer»