powered by

Robotic Day Cyprus 2023: 1ο και 2ο βραβείο για τους STEAMers

Άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση σε Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής πέτυχαν οι STEAMers, το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, αφού παιδιά των εργαστηρίων των STEAMers Λευκωσίας κέρδισαν την 1η και 2η θέση στις κατηγορίες που έλαβαν μέρος, στον διαγωνισμό Robotic Day Cyprus 2023, ο οποίος διεξήχθη στο κλειστό του Αγίου Δομετίου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Achievement Foundation for Talented and Gifted Youth και τον Σύνδεσμο Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα, τα παιδιά των STEAMers πέτυχαν τις εξής διακρίσεις:

  • Η ομάδα STEAMers Young Explorers κατέκτησε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Καινοτομία“.
  • H ομάδα STEAMers Robotakia κατέκτησε το 2ο βραβείο στην κατηγορία “Παρουσίαση free-style“.
  • Η ομάδα STEAMers Robobest κατέκτησε επίσης το 2ο βραβείο στην κατηγορία “Bear-Rescue“.

Με τις πιο πάνω διακρίσεις, οι ομάδες αυτές θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στον αντίστοιχο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στην Τσεχία τον προσεχή Ιούνιο!

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στις καθηγήτριές τους, Σωτηρία Βορκά και Βαλάντω Ανδρέου-Πολυδώρου, για τη μεγάλη επιτυχία, η οποία σε συνδυασμό και με τις περσινές επιτυχίες στη Robotex Cyprus 2022, επιβεβαιώνουν το πολύ καλό έργο που παράγεται από τα εργαστήρια του Προγράμματός μας.

Δειτε Επισης

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στη διεθνή έρευνα «Τα Οπλοστάσια της Μέσης Ανατολής»
Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου, η ασφάλιση ως πράξη αγάπης και μια ξεχωριστή παρέμβαση
Κύπρος και Ισραήλ ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των ερευνητικών κοινοτήτων τους
Κοινοποίηση συγκέντρωσης στην ΕΠΑ... Η William Grant & Sons Investments αποκτά την The Famous Grouse
Ακύρωσε απόφαση του Συμβουλίου του ΠΔΣ για δικηγορική εταιρεία το Ανώτατο-«Ενήργησε ως κατήγορος και ως κριτής»
Τι φέρνει για επιχειρήσεις και νοικοκυριά η φορολογική μεταρρύθμιση-Το δημοσιονομικό κόστος και ο αντίκτυπος στα κρατικά έσοδα
Η πρώτη ανάγνωση της ΟΕΒ για τον φορολογικό μετασχηματισμό-Η ικανοποίηση και οι επισημάνσεις
Όμιλος CTC: Αποχωρεί ο CEO Βασίλης Ευγένιος-Αναλαμβάνει η Εκτελεστική Επιτροπή με επικεφαλής τον Χριστάκη Χαραλάμπους
Θα μελετήσει τις λεπτομέρειες της πρότασης για την φορολογική μεταρρύθμιση και θα τοποθετηθεί το ΚΕΒΕ
Τέλος η λογιζόμενη διανομή μερισμάτων, στο 5% ο φόρος παρακράτησης στη διανομή πραγματικών μερισμάτων(πίνακες)