Όμιλος Λεπτός: Παρών σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του real estate στον κόσμο

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά το παγκόσμιο στον τομέα των ακινήτων συμμετέχει ο όμιλος Λεπτός, μαζί με άλλους επαγγελματίες του κλάδου απ' όλο των κόσμο, με κύριο στόχο το networking και το promotion.

Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση MIPIM 2023 που διεξάγεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

1678863719629

Μιλώντας στο InBusinessNews, o συμπρόεδρος του ομίλου Εταιρειών Λεπτός, Παντελής Λεπτός, εξήρε τη σημαντικότατα της MIPIM, καυτηριάζοντας και χαρακτηρίζοντας ως λυπηρό το γεγονός ότι δεν συμμετέχει επίσημα η Κύπρος.

«Είναι μεγάλη παγκόσμια έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο στις Κάννες και ασχολείται με όλους τους τομείς γύρω από το real estate. Ουσιαστικά, δίδεται η ευκαιρία στους σύνεδρους να δουν τι γίνεται ανά το παγκόσμιο, αφού υπάρχουν stands από όλες τις χώρες», εξήγησε.

ΛΕΠΤΟΣ

Ο κ. Λεπτός υπέδειξε πως ο όμιλος Εταιρειών Λεπτός λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος στην έκθεση, για να υπογραμμίσει ταυτόχρονα πως δεν υπάρχει stand της Κύπρου και ότι το κράτος θα έπρεπε να είχε προβεί στην συγκεκριμένη επένδυση, ώστε η χώρα να αντιπροσωπεύεται επίσημα, όπως γίνεται και σε άλλες εκθέσεις που αφορούν άλλους τομείς.

«Φέτος η Ελλάδα ήταν πάλι με μεγάλο stand, το Invest in Greece. Η Κύπρος, δυστυχώς, ούτε και φέτος είναι παρούσα. Είναι λυπηρό μια χώρα όπως είναι η Κύπρος, που το real estate και αποτελεί το 16% του ΑΕΠ, να μην έχει παρουσία σε ένα τέτοιο γεγονός», τόνισε.

1678863720489

Η έκθεση MIPIM 2023

Η MIPIM 2023 επικεντρώνεται στις πιο πρόσφατες προκλήσεις που θέτουν τα παγκόσμια γεγονότα, σε θέματα γύρω από την ηγεσία που απαιτείται για την ώθηση της αλλαγής, καθώς και στην καινοτομία που είναι απαραίτητη για την αναμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος γύρω από το real estate.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 18.500 τ.μ. με πέραν των 350 stands και περισσότερους από 2.400 εκθέτες, το παρών τους δίνουν επαγγελματίες απ' όλο το φάσμα του real estate, αλλά και σημαντικοί παίκτες της αγοράς με μεγάλη επιρροή στον τομέα.

Συγκεκριμένα, η έκθεση συγκεντρώνει επαγγελματίες όπως: Αρχιτέκτονες, constructors, designers, consultants, μεσίτες και γραφεία ακινήτων, επαγγελματίες λιανικού εμπορίου, υγειονομικής περίθαλψης, logistics, επενδυτικές εταιρείες, ελεγκτικοί οίκοι και άλλα.

Σε μόλις τέσσερις μέρες, οι παρευρισκόμενοι με τη συμμετοχή τους μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό διεθνών ηγετών του τομέα και ταυτόχρονα οι εταιρείες μπορούν να αναδείξουν το έργο τους και να δικτυωθούν με άλλες χώρες.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας