Powered by

Όμιλος Λεπτός: Παρών σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του real estate στον κόσμο

Σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά το παγκόσμιο στον τομέα των ακινήτων συμμετέχει ο όμιλος Λεπτός, μαζί με άλλους επαγγελματίες του κλάδου απ' όλο των κόσμο, με κύριο στόχο το networking και το promotion.

Πρόκειται για τη διεθνή έκθεση MIPIM 2023 που διεξάγεται στην Γαλλία και συγκεκριμένα στις Κάννες, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη 14 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

1678863719629

Μιλώντας στο InBusinessNews, o συμπρόεδρος του ομίλου Εταιρειών Λεπτός, Παντελής Λεπτός, εξήρε τη σημαντικότατα της MIPIM, καυτηριάζοντας και χαρακτηρίζοντας ως λυπηρό το γεγονός ότι δεν συμμετέχει επίσημα η Κύπρος.

«Είναι μεγάλη παγκόσμια έκθεση που γίνεται κάθε χρόνο στις Κάννες και ασχολείται με όλους τους τομείς γύρω από το real estate. Ουσιαστικά, δίδεται η ευκαιρία στους σύνεδρους να δουν τι γίνεται ανά το παγκόσμιο, αφού υπάρχουν stands από όλες τις χώρες», εξήγησε.

ΛΕΠΤΟΣ

Ο κ. Λεπτός υπέδειξε πως ο όμιλος Εταιρειών Λεπτός λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος στην έκθεση, για να υπογραμμίσει ταυτόχρονα πως δεν υπάρχει stand της Κύπρου και ότι το κράτος θα έπρεπε να είχε προβεί στην συγκεκριμένη επένδυση, ώστε η χώρα να αντιπροσωπεύεται επίσημα, όπως γίνεται και σε άλλες εκθέσεις που αφορούν άλλους τομείς.

«Φέτος η Ελλάδα ήταν πάλι με μεγάλο stand, το Invest in Greece. Η Κύπρος, δυστυχώς, ούτε και φέτος είναι παρούσα. Είναι λυπηρό μια χώρα όπως είναι η Κύπρος, που το real estate και αποτελεί το 16% του ΑΕΠ, να μην έχει παρουσία σε ένα τέτοιο γεγονός», τόνισε.

1678863720489

Η έκθεση MIPIM 2023

Η MIPIM 2023 επικεντρώνεται στις πιο πρόσφατες προκλήσεις που θέτουν τα παγκόσμια γεγονότα, σε θέματα γύρω από την ηγεσία που απαιτείται για την ώθηση της αλλαγής, καθώς και στην καινοτομία που είναι απαραίτητη για την αναμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος γύρω από το real estate.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 18.500 τ.μ. με πέραν των 350 stands και περισσότερους από 2.400 εκθέτες, το παρών τους δίνουν επαγγελματίες απ' όλο το φάσμα του real estate, αλλά και σημαντικοί παίκτες της αγοράς με μεγάλη επιρροή στον τομέα.

Συγκεκριμένα, η έκθεση συγκεντρώνει επαγγελματίες όπως: Αρχιτέκτονες, constructors, designers, consultants, μεσίτες και γραφεία ακινήτων, επαγγελματίες λιανικού εμπορίου, υγειονομικής περίθαλψης, logistics, επενδυτικές εταιρείες, ελεγκτικοί οίκοι και άλλα.

Σε μόλις τέσσερις μέρες, οι παρευρισκόμενοι με τη συμμετοχή τους μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό διεθνών ηγετών του τομέα και ταυτόχρονα οι εταιρείες μπορούν να αναδείξουν το έργο τους και να δικτυωθούν με άλλες χώρες.

Δειτε Επισης

Millennial και Generation Z: Ο φόβος της δανειοδότησης για κατοικία τους στέλνει στο... ενοίκιο
Ζητούν αναθεώρηση εκτίμησης ακινήτων που εμφανίζονται με μηδενική αξία
Κυρτώματα: Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις(;)
Πραγματοποιήθηκε το 17ο Συνέδριο και Έκθεση Ανάπτυξης Γης, Σχεδιασμού και Κατασκευής Κτιρίων
Μοναδικές ευκαιρίες από την AstroBank σε όλη την Κύπρο
Κατοικίες και διαμερίσματα αυτή την εβδομάδα από την Altamira Real Estate
Η επόμενη μέρα της αγοράς ακινήτων από τη σκοπιά κορυφαίων CEOs
Χρονιά-σταθμός το 2022: Η Λεμεσός σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης
Γιάννης Μάτσης: Πώς η Κύπρος μπήκε στον χάρτη της MUFG
Γ. Μισιρλής: Ανάγκη για περισσότερα ακίνητα εν μέσω τεράστιας αύξησης της ζήτησης