powered by

ExxonMobil / ΕSSO Κύπρου: Εισφορά στη Στέγη Ευγηρίας «ΕΛΕΟΥΣΑ» Αγρού

Χρηματική εισφορά έκανε η ExxonMobil / Εsso Κύπρου στη Στέγη Ευγηρίας «ΕΛΕΟΥΣΑ» Αγρού.

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων, Πρατηριούχων και Συνεργατών της εταιρείας και είναι σε ισχύ τα τελευταία 16 χρόνια. Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι και Πρατηριούχοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Η στέγη λειτουργεί από το 2000 και φιλοξενεί ηλικιωμένους της περιοχής και των γειτονικών κοινοτήτων προσφέροντας φροντίδα, αγάπη, συντροφιά ενώ συγχρόνως παρέχει και υπηρεσίες φυσιοθεραπευτηρίου στα άτομα που φιλοξενεί. Οι χρηματικοί πόροι προέρχονται εν μέρει από Κρατική Χορηγία καθώς και από διοργανώσεις διαφόρων πολιτιστικών εκδηλώσεων και δωρεές.

Στο στιγμιότυπο ο κος. Χριστόδουλος Μούρου, Territory Manager της ΕxxonMobil/Εsso (ο οποίος είχε προτείνει το ίδρυμα) παραδίδει την εισφορά στον Αρχιμανδρίτη Κυπριανό Αψερό, Πρόεδρο της Στέγης. Παρόντες επίσης η κυρία Αθηνά Χριστοδούλου, Διευθύντρια της Στέγης καθώς και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Στην Τόχνη βρέθηκαν ερευνητές/τριες για διεθνές συνέδριο με θέμα το franchising
Υπουργείο Ενέργειας: Διαγωνισμός για τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2025
Η διάκριση της Advanced Automation Systems στα Βραβεία Καινοτομίας της ΟΕΒ (vid)
Athlos Capital: Σύμβουλος και επικεφαλής συντονιστής της έκδοσης ομολόγου Tier 2 της HD Insurance PLC ύψους €20 εκατ.
Στρέφονται νομικά κατά της Booking.com οι ευρωπαίοι ξενοδόχοι-Στηρίζει την συλλογική δράση ο ΠΑΣΥΞΕ
Κάτι...ψήνεται στο Ολυμπιακό Μέγαρο από την ΚΟΕ-Ένα gala dinner με ένα ξεχωριστό επισκέπτη στο τραπέζι
Άρθρο του CEO της Eurobank Φωκίωνα Καραβία: Ινδία, ένας στρατηγικός εταίρος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Ο νοσηλευτής του Ογκολογικού Τράπεζας Κύπρου Γεώργιος Φαντούσης κολυμπά για την ελπίδα
Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας Τροφίμων-Η επιστήμη σε δράση
Παρουσίαση βιβλίου «Κύπρος 1974-Φωνές Αιχμαλωσίας» στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος