CYBER SECURITY & ΙοΤ από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business. Για άλλη μια φορά, εντόπισε τις σημαντικότερές τους ανάγκες και στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, πραγματοποιεί τον ερχόμενο μήνα ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων με τη ψηφιακή ασφάλεια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου στις 15:30 – 18:00, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta η Cyta Business θα πραγματοποιήσει Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις». Με τη συμμετοχή τους στο σπουδαίο γεγονός, οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν ομιλίες από πρόσωπα-κλειδιά. Μεταξύ αυτών, το παρών τους θα δώσουν στη σκηνή της εκδήλωσης ο Πάνος Λιβανός, o Νικόλας Γιάλλουρος και ο Πέτρος Παντζαρής.

Οι ομιλητές θα βγουν στη σκηνή του Cyta Business Roadshow για να μιλήσουν σχετικά με το πώς μπορούν οι ΜμΕ να προστατευτούν και να θωρακιστούν με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Δηλώνοντας συμμετοχή, το κυπριακό επιχειρείν θα κατανοήσει γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων ενός Οργανισμού αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.

Πέτρος Παντζαρής

Ο Πέτρος Παντζαρής προάχθηκε το 2020 σε Τμηματάρχη Β και ανάλαβε την ομάδα Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης με βασικό στόχο την ασφαλή παροχή όλων των υπηρεσιών της Cyta. Είναι υπεύθυνος για τη πρόληψη, εντοπισμό και καταστολή περιστατικών καταδολίευσης για προστασία τόσο της Cyta όσο και των Πελατών της. Στα καθήκοντα του περιλαμβάνεται επίσης η διαχείριση περιστατικών εσωτερικής Απάτης. Λόγω της εμπειρίας του, ο Πέτρος έχει επίσης δραστηριοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό ως εκπαιδευτής και σύμβουλος εταιρειών και έχει πραγματοποιήσει αριθμό παρουσιάσεων για θέματα ασφάλειας πληροφοριών, ασφάλειας συστημάτων πληροφορικής, συμμόρφωσης με το GDPR, υλοποίησης του ISO27001, διαχείρισης κινδύνων ασφάλειας πληροφοριών σύμφωνα με το πρότυπο ISO27005, διαχείρισης καταδολίευσης κτλ. Έχει επίσης διατελέσει ως αναγνωρισμένος εκπαιδευτής του Οργανισμού ISC2 για την παροχή εκπαιδεύσεων πιστοποίησης CISSP καθώς και του Οργανισμού PECB για εκπαιδεύσεις ISO27001 LI, ISO27005 RM κτλ. Ο Πέτρος είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής της ΑΝΑΔ.

Δηλώστε επίσης συμμετοχή για να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και την αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.
Μάθετε, ακόμη, πώς αξιοποιούνται οι νέες υπηρεσίες αυτοματισμού IoT (Internet of Things) για να λειτουργούν οι επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων