powered by

Χαραλαμπίδης Κρίστης: Νέα εκστρατεία «Κάθε μέρα είναι υπέροχη»

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας, προσκάλεσε media και συνεργάτες στο Πάρκο Αθαλάσσας, για να ζήσουν μια νέα εμπειρία.

Κάτω από τον τίτλο της νέας εκστρατείας «Κάθε μέρα είναι υπέροχη», οι παρευρισκόμενοι σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από τη διαδικασία παραγωγής, να απολαύσουν γευστικές επιλογές με προϊόντα Χαραλαμπίδης Κρίστης και να βιώσουν … μια υπέροχη μέρα στη φύση!

Παρόν βέβαια και το βανάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης , πάντα on tour, στο οποίο ετοιμάζονταν, νόστιμα χαλλούμι – burger για τους προσκεκλημένους.

Σημ: Όλα τα παρελκόμενα υλικά στην εκδήλωση ήταν από ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα υλικά, τα οποία μετά το πέρας διαχωρίστηκαν προς ανακύκλωση.

image00003

image00004

image00009

image00012

Δειτε Επισης

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος στη διεθνή έρευνα «Τα Οπλοστάσια της Μέσης Ανατολής»
Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου, η ασφάλιση ως πράξη αγάπης και μια ξεχωριστή παρέμβαση
Κύπρος και Ισραήλ ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των ερευνητικών κοινοτήτων τους
Ακύρωσε απόφαση του Συμβουλίου του ΠΔΣ για δικηγορική εταιρεία το Ανώτατο-«Ενήργησε ως κατήγορος και ως κριτής»
Tα σχέδια επέκτασης του American Medical Center-Πύργος πολλαπλών χρήσεων και πλήρως εξοπλισμένο αμφιθέατρο
Αγορές εξοχικών κατοικιών στη Μεσόγειο: Μια ματιά στο μέλλον
Millenials και Gen Z οι πρωταγωνιστές του 15ου Nicosia Economic Congress
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Cambridge «Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact»
H Under Armour σας προσκαλεί στον OΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
33East: Εκκινεί και στηρίζει με €26 εκατ. τις startups-Μια νέα εποχή για τις κυπριακές νεοφυείς επιχειρήσεις