Cyber Security & ΙοΤ από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business. Για άλλη μια φορά, εντόπισε τις σημαντικότερές τους ανάγκες και στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, πραγματοποιεί τον ερχόμενο μήνα ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων με τη ψηφιακή ασφάλεια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου στις 15:30 – 18:00, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta η Cyta Business θα πραγματοποιήσει Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις». Με τη συμμετοχή τους στο σπουδαίο γεγονός, οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν ομιλίες από πρόσωπα-κλειδιά. Μεταξύ αυτών, το παρών τους θα δώσουν στη σκηνή της εκδήλωσης ο Πάνος Λιβανός, o Νικόλας Γιάλλουρος και ο Πέτρος Παντζαρής.

Πάνος Λιβανός

Ο Πάνος Λίβανος είναι Επικεφαλής της Διεύθυνσης IoT & MPN στο Vodafone Carrier & Partner Services του Vodafone Group και διαχειρίζεται τη σχέση μεταξύ της Vodafone και τοπικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε 48 χώρες ώστε να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις προηγμένες δυνατότητες και τις λύσεις της Vodafone στο τομέα του IoT. Έχει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από θέσεις ευθύνης κορυφαίων Ελληνικών εταιριών καθώς και στον Όμιλο Vodafone και συγκεκριμένα στη Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus και πρόσφατα στο Vodafone Group, όπου πλέον συμβάλλει στον παγκόσμιο μετασχηματισμό του οργανισμού στον τομέα του IoT με την 15ετή εμπειρία του στον εν λόγω χώρο.

Οι ομιλητές θα βγουν στη σκηνή του Cyta Business Roadshow για να μιλήσουν σχετικά με το πώς μπορούν οι ΜμΕ να προστατευτούν και να θωρακιστούν με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Δηλώνοντας συμμετοχή, το κυπριακό επιχειρείν θα κατανοήσει γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων ενός Οργανισμού αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.

Δηλώστε επίσης συμμετοχή για να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και την αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.
Μάθετε, ακόμη, πώς αξιοποιούνται οι νέες υπηρεσίες αυτοματισμού IoT (Internet of Things) για να λειτουργούν οι επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Β. Πολυκάρπου: Ενισχύεται η θέση της Κύπρου για προσέλκυση επαγγελματιών υψηλής ειδίκευσης
Σε άλλη διάσταση το EXPO της AWS στο Λας Βέγκας-Αποκλειστικές εικόνες (pics)
Οι εντυπωσιακές καινοτομίες της Huawei παρουσιάστηκαν στην έκθεση Paris Expo Porte de Versailles
Χριστουγεννιάτικη ζώνη στο MOVIES BEST HD
Το InBusinessNews στο Re:Invent της AWS-Συμμαχίες τιτάνων με επίκεντρο το Al
Ώθηση στη δυναμική του τομέα της τεχνολογίας με το νέο πλαίσιο για πολιτογραφήσεις
Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση
Επίσημη έναρξη του Women In Tech® Cyprus από TechIsland και Adsterra
Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Πρόστιμο €45.000 για παραβίαση δεδομένων
Samsung Electronics: Ανάμεσα στις πέντε καλύτερες εμπορικές μάρκες παγκοσμίως