Cyber Security & ΙοΤ από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business. Για άλλη μια φορά, εντόπισε τις σημαντικότερές τους ανάγκες και στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, πραγματοποιεί τον ερχόμενο μήνα ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων με τη ψηφιακή ασφάλεια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου στις 15:30 – 18:00, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta η Cyta Business θα πραγματοποιήσει Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις». Με τη συμμετοχή τους στο σπουδαίο γεγονός, οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν ομιλίες από πρόσωπα-κλειδιά. Μεταξύ αυτών, το παρών τους θα δώσουν στη σκηνή της εκδήλωσης ο Πάνος Λιβανός, o Νικόλας Γιάλλουρος και ο Πέτρος Παντζαρής.

Πάνος Λιβανός

Ο Πάνος Λίβανος είναι Επικεφαλής της Διεύθυνσης IoT & MPN στο Vodafone Carrier & Partner Services του Vodafone Group και διαχειρίζεται τη σχέση μεταξύ της Vodafone και τοπικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε 48 χώρες ώστε να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις προηγμένες δυνατότητες και τις λύσεις της Vodafone στο τομέα του IoT. Έχει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από θέσεις ευθύνης κορυφαίων Ελληνικών εταιριών καθώς και στον Όμιλο Vodafone και συγκεκριμένα στη Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus και πρόσφατα στο Vodafone Group, όπου πλέον συμβάλλει στον παγκόσμιο μετασχηματισμό του οργανισμού στον τομέα του IoT με την 15ετή εμπειρία του στον εν λόγω χώρο.

Οι ομιλητές θα βγουν στη σκηνή του Cyta Business Roadshow για να μιλήσουν σχετικά με το πώς μπορούν οι ΜμΕ να προστατευτούν και να θωρακιστούν με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Δηλώνοντας συμμετοχή, το κυπριακό επιχειρείν θα κατανοήσει γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων ενός Οργανισμού αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.

Δηλώστε επίσης συμμετοχή για να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και την αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.
Μάθετε, ακόμη, πώς αξιοποιούνται οι νέες υπηρεσίες αυτοματισμού IoT (Internet of Things) για να λειτουργούν οι επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Το Ad Tag Global Group του «Γκουρού του Digital» στην αγορά της Κύπρου με κεντρικά γραφεία στη Λάρνακα
Ικανοποίηση TechIsland για το νέο πλαίσιο για την Μπλε Κάρτα-Τι δηλώνει ο Βαλεντίνος Πολυκάρπου
3ο CITEA Digital Cyprus Conference: Τεχνητή νοημοσύνη και κυπριακές επιχειρήσεις (video)
Η κυβερνοασφάλεια το 2048 μέσα από τα μάτια του Ramsés Gallego
Σημαντική πρόοδος για Κύπρο στην πορεία υλοποίησης των στόχων της ψηφιακής δεκαετίας της Ευρώπης
Χαιρετίζει την κατάταξη της Κύπρου για τρίτη συνεχή χρονιά στους «Strong Innovators» ο Επικεφαλής Επιστήμονας
Β. Πολυκάρπου: Χαιρετίζει τις επιδόσεις της Κύπρου στην καινοτομία-Ζωτικής σημασίας η συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα
Strong Innovator για τρίτη συνεχή χρονιά η Κύπρος-Τι δηλώνει ο Νικόδημος Δαμιανού
Google: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αύξησε τις εκπομπές άνθρακα της εταιρείας μέσα σε πέντε χρόνια
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων