Powered by

Cyber Security & ΙοΤ από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business. Για άλλη μια φορά, εντόπισε τις σημαντικότερές τους ανάγκες και στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους, πραγματοποιεί τον ερχόμενο μήνα ένα νέο κύκλο παραγωγικών και διαδραστικών συζητήσεων με τη ψηφιακή ασφάλεια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Την Τρίτη, 28 Μαρτίου στις 15:30 – 18:00, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta η Cyta Business θα πραγματοποιήσει Συνέδριο με θέμα «CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις». Με τη συμμετοχή τους στο σπουδαίο γεγονός, οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν ομιλίες από πρόσωπα-κλειδιά. Μεταξύ αυτών, το παρών τους θα δώσουν στη σκηνή της εκδήλωσης ο Πάνος Λιβανός, o Νικόλας Γιάλλουρος και ο Πέτρος Παντζαρής.

Πάνος Λιβανός

Ο Πάνος Λίβανος είναι Επικεφαλής της Διεύθυνσης IoT & MPN στο Vodafone Carrier & Partner Services του Vodafone Group και διαχειρίζεται τη σχέση μεταξύ της Vodafone και τοπικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων σε 48 χώρες ώστε να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις προηγμένες δυνατότητες και τις λύσεις της Vodafone στο τομέα του IoT. Έχει 24 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών μέσα από θέσεις ευθύνης κορυφαίων Ελληνικών εταιριών καθώς και στον Όμιλο Vodafone και συγκεκριμένα στη Vodafone Ελλάδας, την Vodafone Innovus και πρόσφατα στο Vodafone Group, όπου πλέον συμβάλλει στον παγκόσμιο μετασχηματισμό του οργανισμού στον τομέα του IoT με την 15ετή εμπειρία του στον εν λόγω χώρο.

Οι ομιλητές θα βγουν στη σκηνή του Cyta Business Roadshow για να μιλήσουν σχετικά με το πώς μπορούν οι ΜμΕ να προστατευτούν και να θωρακιστούν με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Δηλώνοντας συμμετοχή, το κυπριακό επιχειρείν θα κατανοήσει γιατί η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων ενός Οργανισμού αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή.

Δηλώστε επίσης συμμετοχή για να ενημερωθείτε σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και την αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.
Μάθετε, ακόμη, πώς αξιοποιούνται οι νέες υπηρεσίες αυτοματισμού IoT (Internet of Things) για να λειτουργούν οι επιχειρήσεις πιο ανταγωνιστικά και αποτελεσματικά.

Η εκδήλωση αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση και one-to-one συναντήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business, καθώς, θα ακολουθήσει Networking Cocktail.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY & ΙοΤ: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Η DYNAMEC LTD επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 6 για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Google: Φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη και στο Gmail
Logicom Solutions: Digital all the way
Δέκα συμβουλές κυβερνοασφάλειας από την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας
Πέτρος Γαλίδης: Πιο κρίσιμο από ποτέ το θέμα της κυβερνοασφάλειας
Huawei: Σαφή μηνύματα προς τις επιχειρήσεις για καινοτομία 5G
Μέχρι 29 Μαρτίου οι αιτήσεις για κρατικό περίπτερο στην έκθεση «GITEX»
Νέο λογότυπο για τη Nokia μετά από 45 χρόνια
Ο Δρ. Στέλιος Χειμώνας στην Παγκόσμια Σύνοδο WSIS 2023 στη Γενεύη
Tο πρώτο ρομπότ ChatGPT AI στον κόσμο από μαθητές του ΠΑΣΚΑΛ